Display Campagnes met Adscience.

Wel de lusten
Niet de lasten
van een eigen marketing team.
check hoe
Met display advertenties kun je een gigantisch bereik genereren voor jouw producten of merk. Doormiddel van Adscience kunnen we de doelgroep nu nog beter specificeren.

Display Campagnes met Adscience.

Willen jullie meer zichtbaarheid en bekendheid genereren voor jullie organisatie, producten of diensten? Dan is display een interessante mogelijkheid.

Met een display campagne plaats je online advertenties op websites zoals Ad.nl, Telegraaf, Buienradar, enzovoorts. Je kent het waarschijnlijk als banners die je tegenkomt als je je online bevindt. Vele tienduizenden websites hebben ruimte beschikbaar gesteld om display op te plaatsen. Zij ontvangen hier een vergoeding voor.

Je kunt je misschien voorstellen dat je door te adverteren op deze website een gigantisch bereik kunt behalen. Ideaal dus om je merk of producten onder de aandacht te brengen aan het begin van de klantreis. Daarnaast gebruiken we display advertenties vaak voor retargeting om eerdere geïnteresseerde bezoekers nogmaals aan het product of merk te herinneren.

Ook meer bereik voor jouw producten of merk?

Neem direct contact op met een van onze strategen.

Gebruik onderstaand formulier om direct contact op te nemen met een van onze strategen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.