Blog archief.

Nieuws en inzichten van onze medewerkers.

Blog Archief.

Google Analytics 4 is hier!

In deze blog zetten we kort uiteen wat Google Analytics 4 is, hoe wij deze ontwikkeling zien, wat de grootste verschillen zijn met de huidige situatie en hoe wij hier mee omgaan.

Twee nieuwe top collega's gestart in november: Tom en Marit stellen zich voor

Deze maand zijn er weer twee nieuwe top collega's begonnen bij Bambuu. Ze stellen zich voor!

Bambuu officieel partner van Channable

Verheugd mogen we melden dat Bambuu vanaf nu officieel Community Partner is van Channable: dé feed management en SEA-tool voor e-commerce.

Breng je webshop naar een hoger niveau

Honderden- of zelfs wel duizenden producten up-to-date houden op verschillende kanalen. Het klinkt als een dagtaak, toch kan het gemakkelijk en snel. Onze collega Ardin vertelt je alle ins en outs van feedmanagement.

Thought Starter: Top 6 valkuilen bij organiseren van marketing

Hebben jullie een stevige groeiambitie? Dan heb je krachtige marktbewerking nodig. Op alle vlakken beter dan de marketingaanpak van je concurrenten, anders gaan zij er met de resultaten van door. Inderdaad, zo simpel is het.

Bambuu finalist NHN Business Awards

Een mooie bekroning voor ons harde werken.

Product niet leverbaar, maar toch een aankoop?

Een product is niet meer op voorraad of je kunt het tijdelijk niet leveren. Wat ga je dan doen? Haal je het uit je webshop, of zoek je naar een manier om toch conversies te genereren?

Afgelaste beurzen: 4 digitale alternatieven voor leadgeneratie en omzetkansen

Ben jij gewend om op (vak)beurzen en congressen waardevolle contacten op te doen en leads te werven? Zoals je weet, zijn de meeste (vak)beurzen vanwege de coronamaatregelen afgelast. Hierdoor lopen veel bedrijven leads en omzetkansen mis. Gelukkig zijn er genoeg digitale alternatieven om die leads en omzet toch binnen te halen.

Hoe ziet de buitenwereld jouw onderneming?

Veel MT's die wij spreken hebben het op hun wensenlijstje staan: scherper in de markt zetten van hun merk.

Wat betekent het ongeldig verklaren van het Privacy Shield tussen Europa en Amerika?

Op 16 juli 2020 werd het Privacy Shield ongeldig verklaard door het Hof van Justitie van de Europese Unie. Feitelijk betekent dit dat het sinds die datum niet meer toegestaan is om data van Europese personen naar de VS te sturen.

Nog sneller en makkelijker een nieuwe baan

De slag om talent via banensites en techgiganten.

Meer targeting opties binnen Facebook Business Manager [marketing lifehack]

De advertentiemogelijkheden binnen de Facebook Business Manager zijn eindeloos. Zo kun je meerdere kanalen gebruiken (bv. Instagram, Facebook of Whatsapp) en heb je verschillende soorten advertenties. Als je daar de onuitputtelijke targeting opties optelt, is (en blijft?) dit hét kanaal om je product, dienst of bedrijf te promoten. Ongeacht of je B2B of B2C bent.

Weet jij wie jouw bedrijfspagina op Linkedin volgt?

Onlangs lanceerde Linkedin een nieuwe ‘statistiek’ in hun bedrijfspagina dashboard. ‘Volgers’ of als je jouw instellingen op Engels hebt staan; ‘Followers’.

Marketing automation | Meer dan e-mails met wachtacties

Even een download op je website, formuliertje erop en je marketing automation software drie mails laten versturen. Tik, Tik, Klaar.. En je hebt een leadmachine gebouwd. Toch is marketing automation veel meer dan geautomatiseerd een paar extra mails versturen.

Thought Starter: Houdt de (online) omzetgroei in de detailhandel stand?

Volgens CBS realiseerde de detailhandel in het tweede kwartaal van dit jaar 55% meer internetomzet (detailhandel) dan een jaar geleden. Ook de totale omzet in deze sector steeg met een kleine 6%. Gaat dit stand houden?

Thought Starter: Minder advertentiekosten en meer online conversies

Sluit jouw pagina aan bij de intentie van de bezoeker?

De vergeten stap binnen veel lead nurture flows

Ken je dat? Je hebt een kakstrakke download gemaakt, een dito landingspagina en je verleidt zowel betaald als organisch verkeer keer op keer om hun contactgegevens achter te laten. Het eerste deel van je campagne zit erop, maar nu is het doorpakken; Nurturen die leads.

Wat is een marketing dashboard en wat zijn de belangrijkste voordelen?

In deze blog zetten we uiteen wat een dashboard nou precies is en hoe het jou en je organisatie kan helpen in het sturen op de juiste beslissingen.

Gratis Google Ads tegoed voor veel bedrijven in verband met corona

Alleen al bij onze klanten meer dan 14.000 euro!

Thought Starter: De kracht van angst & onzekerheid

Als marketing- en communicatiespecialist probeer je constant te overtuigen. Je wil ervoor zorgen dat iemand jouw product, dienst of idee kiest. Overtuigen is al een hele wetenschap op zich. Wij gebruiken hiervoor 4 basismotivatoren, ben je benieuwd welke?