Bambuu eerste Google Partner in Purmerend en Schagen

Na de gebruikelijke procedures bij Google, is Bambuu sinds deze week officieel gecertificeerd als ‘Google Partner’. Bambuu is hiermee het eerste bureau in Purmerend en Schagen dat deze status van Google heeft verkregen.

Na de gebruikelijke procedures bij Google, is Bambuu sinds deze week officieel gecertificeerd als ‘Google Partner’. Bambuu is hiermee het eerste bureau in Purmerend en Schagen dat deze status van Google heeft verkregen.

Google:“De Google Partner-badge betekent dat we u vertrouwen, en dat klanten dit ook zouden moeten doen. De badge geeft aan dat u een gecertificeerde specialist bent, dat uw bedrijf gezond is, uw klanten tevreden zijn en u de praktische tips van Google toepast.”

Bambuu is in 2013 opgericht en verhuurt flexibele online marketeers aan ondernemers die snel stappen willen maken op internet. Google is één van de kanalen die vaak worden ingezet, naast bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, e-mailmarketing, content marketing,  leadgeneratie, conversie-optimalisatie. Met zes marketeers bedient Bambuu inmiddels meer dan 50 opdrachtgevers in de Randstad.

Overtuigd van ons kunnen?
Laten we eens kennismaken!
Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen.
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om een afspraak in te plannen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Geschreven op:
22/8/2014
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Meer klanten uit jouw website?

Laat mij eens met je meedenken!

Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.

Bart Degeling
Partner / Consulent

06 - 10 88 10 99 (WhatsApp)
bart@bambuu.nl