Dag Vila Louise

En dan is het zover. Na een van de meest roerige jaren uit ons leven, trekken we de deur van ons ‘tweede huis’ voor de laatste keer dicht…
Geschreven op:
6/10/2014

Villa Louise is een jaar lang de basis geweest van onze eerste stappen in het ondernemerschap. Champagne, stress, lol, bier, bloed, zweet, tranen. Het zit allemaal in de vloerbedekking.

We trekken een oude deur dicht, maar doen een nieuwe deur open. En wat voor een! Bambuu zoekt het hoger op, en verhuist naar de derde verdieping van een spiksplinternieuw kantoorpand aan de Wielingenstraat, 600 meter verderop.

De verschillen zijn groot. Van 19de eeuws, kleine kamers, vloerbedekking en een gezellige keuken. Naar een strakke, grote en lichte ruimte, met gietvloer, witte muren en grote raampartijen.

Maar wat een energie! Een nieuw begin in ons nog korte avontuur. Ben je binnenkort eens in de buurt? Wip gerust even langs voor een bakkie of een biertje!

 
Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant