Jelle Hoffenaar en Bart Jonk investeren in groeiversnelling marketingbureau Bambuu

Persbericht: Een nieuwe deal in internetland: Noord-Hollandse investeerders Jelle Hoffenaar en Bart Jonk nemen een substantieel belang in online marketingstartup Bambuu.

Bambuu, het Purmerendse bureau van ondernemers Sietse Kingma en Bas van Petten, is operationeel vanaf half 2013. In deze korte tijd heeft Bambuu meer dan 40 opdrachtgevers aan zich verbonden. Bambuu helpt ambitieuze bedrijven met succesvol worden op internet, in een combinatie van strategische consultancy en praktische uitvoering.

De investering van Hoffenaar en Jonk is bedoeld om de verdere groei van Bambuu te kunnen versnellen. Hoffenaar: “Bambuu heeft concrete groeiplannen, waardoor het bedrijf in korte tijd uitgebreid gaat worden van 2 naar 5 FTE. Een verder groei naar 25 FTE zal binnen afzienbare tijd mogelijk zijn. Dat is ongekend in deze tijd. Het zeer duidelijke concept slaat enorm aan bij ambitieuze organisaties die het zich niet kunnen permitteren om een online marketeer in dienst te nemen, maar wel 8 tot 12 uur per maand een online marketeer in dienst zouden willen hebben.”

Hoffenaar en Jonk zijn bekend geworden als oprichters van Dichtbij.nl (eerder WebRegio), dat zij in 2011 verkochten aan de Telegraaf Media Groep. Kingma: “Wij zijn enorm blij met deze aanvulling. De ervaring, het netwerk en de investering van deze heren stellen ons in staat om nóg harder te groeien. De eerste stap is nu het uitbreiden van onze commerciële slagkracht.”.

Overtuigd van ons kunnen?
Laten we eens kennismaken!
Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen.
Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om een afspraak in te plannen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Geschreven op:
18/2/2014
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Meer klanten uit jouw website?

Laat mij eens met je meedenken!

Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.

Bart Degeling
Partner / Consulent

06 - 10 88 10 99 (WhatsApp)
bart@bambuu.nl