Leadfeeder; eindelijk zien wie jouw site bezoekt

Bambuu heeft een nieuwe tool omarmd: Leadfeeder. Het vinden van de juiste leads voor sales is geen gemakkelijke taak. Bespaar tijd en energie en laat dit doen door Leadfeeder! Dé tool die de juiste leads filtert uit de bezoekers van jouw website.

Bezoekers in de kraag gevat

Het mysterie rondom de bezoekers van jouw website kunnen we dankzij Leadfeeder nu eindelijk ontrafelen. Over het algemeen laat maar 2% van uw bezoekers hun contactgegevens achter, 98% vertrekt zonder gedag te zeggen naar de concurrent. Dat zijn een heleboel gemiste kansen terwijl de sales-activiteiten vaak gericht zijn op mensen die nog nooit van jouw bedrijf gehoord hebben. Leadfeeder kan op basis van de data uit Google Analytics een doelgroep creëren die jij weer kan benaderen voor geslaagde sales-gesprekken.

Hete leads op jouw bureau

Leadfeeder is een overzichtelijke B2B-tool die sales-leads toont op basis van de bezoekers van uw website. Bezoekers die niet interessant zijn worden er automatisch uitgefilterd. De potentiële klanten worden in een overzicht gegoten en zijn te rangschikken op locatie, kwaliteit van het bezoek, branche of een zelf te bepalen filter. Door de koppelingen met LinkedIn kan je ook meteen zien wie de contacten bij het bedrijf zijn die zich in jouw netwerk bevinden. Verder zijn er koppelingen te maken met CRM- en sales-tools als Pipedrive, MailChimp, Salesforce, Zoho en webCRM.

 

Ontdek nieuwe klanten en monitor bestaande

Handig, simpel en doeltreffend. Bespaar tijd en energie op het gebied van sales. Leadfeeder maakt het overzichtelijk wie de site bezoekt en zorgt ervoor dat deze bezoekers benaderbaar worden:

  • Identificeer sitebezoekers
  • Zien wat ze bekijken
  • Krijg notificaties per e-mail
  • Stuur ze meteen het CRM in

Wil jij leadfeeeder proberen? Dat kan nu 14 dagen gratis op proef. Klik hier om jouw gratis leadfeeder account te maken >

Voor alle Bambuu klanten mogen we Leadfeeder nu aanbieden met een korting van 10%. Neem contact op met jouw marketing-coordinator. 

Nog geen klant bij Bambuu? Neem dan contact op met Bart.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant