Officiele start Bambuu

Officieel bestaat Bambuu sinds 3 mei 2013. Toen zaten Sietse en Bas bij de Kamer van Koophandel om Bambuu VOF op te richten. Dat is direct een mooi bruggetje naar de herkomst van onze naam.
Geschreven op:
3/5/2013

Tijdens deze fase zaten wij nog in de validatiefase van ons bedrijf. We waren aan het uitvinden hoe wij bedrijven op online gebied konden helpen. Een goede validatie is in onze ogen ook echt testen, dus we verkochten aan wat bedrijven de eerste online marketing pakketten. En als je iets verkoopt, moet je facturen sturen en om facturen te sturen heb je een bedrijf nodig. Dus wij een afspraak gemaakt bij de KvK.

Omdat we nog in de validatiefase zaten, hadden we niet goed nagedacht over een bedrijfsnaam. We wisten immers nog niet zeker wat nu precies onze dienstverlening zou worden. Met die gedachte bedachten we ‘Bambuu’. Waarom? Sietse vond dit een leukere naam dan bijvoorbeeld ‘Kingma en Van Petten VOF’ en je kan er natuurlijk prachtige metaforen op loslaten:

  • Bamboe is snelgroeiend hout en wij helpen bedrijven sneller te groeien op online gebied…
  • Bamboe is een ecologisch verantwoord product net als internet…
  • Bamboe heeft een lange levensduur en onze insteek is om bedrijven voor langere periode te helpen succesvol te worden op internet…
  • Etc.

Ondanks dat de naam niet handig is om door de telefoon te vermelden (altijd spellen, zeker ook als je domeinnaam eindigt op .CO, maar dat is een ander verhaal) kregen we ook juist veel positieve reacties over de de naam. Daarom hebben wij nooit de drang gehad om hier iets anders van te maken.

Dus wij zijn BAMBUU en blijven BAMBUU.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant