Blog artikelen met de tag:

Bambuu Nieuws

Bambuu en Webreact lanceren 4 nieuwe websites voor VAPRO

Een intensieve samenwerking tussen Bambuu en VAPRO zorgde voor een vernieuwde positionering en marketingstrategie welke is ingezet medio 2018, met 4 nieuwe websites als gevolg.

Onze nieuwe collega Ardin stelt zich voor!

Een nieuwe maand, een nieuwe uitdaging! Deze week ben ik gestart als online marketeer bij Bambuu! Na een mooie reis in Zuid-Korea ben ik helemaal klaar voor mijn nieuwe avontuur.

Onze Chief Happiness Officer Maartje in de krant

Ieder bedrijf zou het moeten hebben: een Chief Happiness. Met trots vertelt onze Chief Happiness Maartje Splinter het NHD over haar functie.

Bambuu wint voor tweede jaar op rij een FD Gazellen

"Gefeliciteerd! Bambuu B.V. is één van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee bent u FD Gazelle 2019. Graag nodigen wij u uit om op donderdag 14 november deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst te nemen."

Bambuu Relatie Event 2019

Bambuu gaat door het dak! Het juiste moment om tussen het harde werken door een event te organiseren voor en mét onze klanten en relaties.

Bambuu en Studiodock strategische partners in nieuwe fase Reeleezee

Reeleezee vereenvoudigt de financiële processen (o.a. boekhouden, kassasystemen) voor ondernemers (ZZP en MKB) en de dienstverlening van accountants voor ondernemers met de lancering van een nieuwe baanbrekende app, een vernieuwde website én gelijktijdig een vereenvoudiging van het abonnementenmodel.

Wéér een nieuwe collega! Nina stelt zich voor

Eindelijk is het dan zover. Begin september ben ik gestart als Online Marketeer bij Bambuu. Na een prachtige reis door Zuid-Amerika ben ik weer helemaal opgeladen voor een nieuw avontuur.

“Tanken” op zonne-energie

Opladen met de Zon & Bambuu

Emerce Next: tips en ontwikkelingen in de digitale wereld

Bambuu was aanwezig bij Emerce Next en hebben onze belangrijkste bevindingen voor jou op een rijtje gezet!

Het Bambuu team groeit lekker!

Deze maand weer 3 nieuwe Bambuu'ers

Nieuw: Visual Content Package

Voor goede online marketing resultaten, heb je goed foto- en videomateriaal nodig. Bambuu lanceert laagdrempelig startpakket voor het ontwikkelen van goed materiaal (alleen voor Bambuu opdrachtgevers).

Bambuu #2 in Emerce 100!

Ons harde werken is beloond: op nummer 2 binnen de Emerce 100!

Bambuu (dates) bij Purmervalley Experience

Kennismaken met regionale bedrijven!

Bambuu geeft online marketing workshop aan ROC Horizon College studenten

Studenten aware maken van de impact van online marketing!

Kennisdocument e-mailautomation tips in samenwerking met Nextens

Kennisdocument: 6 praktische e-mailmarketingtips

ESPEQ Opleidingsbedrijven bouwt met Bambuu een sterk marketingbeleid op

ESPEQ wil de grote groei in leerlingen van de afgelopen 3 jaar vasthouden en doorzetten. Hiervoor gaat het samenwerken met marketingbureau Bambuu.

Nina spreker op managementdag Netherlands Business Academy

Bambuu Nina gevraagd als spreker omtrent contentmarketing!

Bambuu wint FD Gazellen 2018

Bambuu is uitgeroepen tot FD Gazellen 2018. Hiermee behoren we tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

IT-opleider Compu Act kiest Bambuu voor nieuw marketingbeleid

De start van een nieuwe, langdurige samenwerking tussen de IT-opleider van Nederland en Bambuu

Bambuu Relatie Event 2018 (video)

Met 85 man op een grote driemaster het Markermeer over. Priceless...

Bambuu Purmerend gaat de trainingen van VAPRO op de kaart zetten

VAPRO heeft Bambuu in de arm genomen om een online marketingstrategie te ontwikkelen.

Vijf jaar Bambuu!

Veel gebeurd. Veel geleerd, heel veel gedaan.

Hoe snel ben jij... Op mobiel?

Google heeft aangekondigd vanaf juli 2018 de ‘Speed update’ te gaan doorvoeren. Mobiele websites met een trage ervaring worden straks gestraft met lage rankings. Het doel lijkt vooral om ECHT trage sites aan te pakken. Het wordt nog niet direct een wedstrijd wie de allersnelste is, maar de snelheid van je mobiele site wordt wel van steeds grotere invloed.

Wet AVG (GDPR) en wat klanten van Bambuu hierin kunnen verwachten

Ja, ook wij krijgen regelmatig de vraag van klanten hoe wij omgaan met de wet AVG. Als organisatie, maar ook richting onze klanten. We kunnen hierin niet vaak genoeg benadrukken dat deze wetsaanpassing veel verder gaat dan wat wij doen voor onze klanten. Neem dus zelf je verantwoordelijkheid.

Leadfeeder; eindelijk zien wie jouw site bezoekt

Bambuu heeft een nieuwe tool omarmd: Leadfeeder. Het vinden van de juiste leads voor sales is geen gemakkelijke taak. Bespaar tijd en energie en laat dit doen door Leadfeeder! Dé tool die de juiste leads filtert uit de bezoekers van jouw website.

Samen alles eruit halen wat erin zit! 😊

Een succesvolle samenwerking ontstaat niet zomaar. Basisvereiste is dat samenwerkende bedrijven bij elkaar passen. Daarom kijkt Bambuu niet alleen kritisch naar wat ze doet, maar ook voor wie ze het doet. Dit vormt de basis voor succesvolle, leuke en inspirerende samenwerkingen!

Mailchimp Marketing automation: nu gratis!

Ondernemers wakker worden! Maak jij geen gebruik van Mailchimp Marketing Automation in omdat je de kosten hiervoor niet wilt dragen? Of maak jij geen gebruik van marketing automation omdat je denkt dat dit duur is? Goed nieuws: sinds kort is Mailchimp Marketing Automation in gratis!

Zaaien @ Bambuu

Het is aan! Heden ochtend trapte wij het nieuwe kwartaal af in tuinbroek bijpassend gerij. Het thema voor de komende 12 weken is 'Zaaien'.

Je website beveiligen? Why (not)?

Heb je een website of webshop? Dan heb je waarschijnlijk de laatste tijd veel artikelen voorbij zien komen over het beveiligen van je website met een zogenaamd SSL-certificaat. Misschien vraag je je af wat dit nou inhoudt en wat dit voor jouw website kan betekenen.

Bambuu adopteert tientallen vierkante meters regenwoud

Oke, ik zal eerlijk met jullie zijn. De titel suggereert natuurlijk dat Bambuu weer lekker maatschappelijk verantwoord bezig is (en dat is ook zo), maar de oorsprong van deze geste ligt bij een zakelijke uitdaging.

Bambuu voor web- en mediabureaus

Bambuu heeft verschillende partnerships met website-ontwikkelaars en mediabureaus. Deze partijen breiden hiermee op een logische manier hun dienstverlening uit, zonder dat ze hiervoor een extra afdeling op hoeven te tuigen. Het leidt tot meer tevreden klanten en toename van omzet.

Alles begint bij vindbaarheid

Deze maand staat Sietse in het magazine van onze klant ASN schadeherstel. Door het gestaag krimpende aantal autoschades is de concurrentie op de autoschadeherstelmarkt heviger dan ooit.

Paardendag

Mag je het al een traditie noemen? Wat ons betreft wel, want Bambuu was dit jaar voor de derde keer aanwezig bij de Harddraverij in Purmerend. Waar we in jaar één nog met z’n tweeën aanwezig waren (we waren officieel nog niet eens full time bezig), in jaar twee officieel met z’n vijven, waren we afgelopen donderdag officieel met 12 Bambuus vertegenwoordigd.

Varen en haarpijn

Waar hard gewerkt wordt, moet ook hard gefeest worden. Daarom hebben we afgelopen vrijdag met zo’n 50 man door de Amsterdamse Grachten gevaren. Wat was het vet! Top weertje, goed gezelschap, borrel, bitterballen – you name it.

Bambuu officieel partner The Feedback Company

Het is natuurlijk geen geheim dat onafhankelijke reviews van afnemers van jouw dienst of product steeds belangrijker worden om vertrouwen te winnen bij nieuwe potentiële kopers. Wij adviseren daarom regelmatig in zee te gaan met een onafhankelijk platform hiervoor.

De weg van en naar deelnemers (video)

Eind juni 2016 presenteerde Sietse zijn visie op online marketing voor opleiders tijdens het XS2Talent event. Bekijk hier de complete presentatie.

Hoe wij leads genereren met online quizes

Op zoek naar een creatieve én effectieve manier om nieuwe leads te creëren? Bij Bambuu hebben we de afgelopen maanden voor meerdere klanten een quiz opgezet t.b.v. lead generatie. En we zijn mega enthousiast over de resultaten!

Samenwerking RealHosting biedt nog betere kwaliteit webhosting

Interessante aanbieding: gratis verhuisservice van jouw site t.w.v. €25,-

Ontmoet onze Chief Happiness Officer

Zoek er maar eens op in Google. Er zijn ondertussen al flink wat CHO’s te vinden op deze aardbol en ook wij hebben sinds kort een echte Chief Happiness Officer, al noemen wij haar gewoon Maartje en is zij ook nog steeds onze steun en toeverlaat bij al het reilen en zeilen in onze onderneming. Maar wat is er nu precies veranderd?

Meer ruimte in AdWords!

Google is regelmatig bezig met het updaten van de zoekresultaten pagina. Enkele weken geleden werden bijvoorbeeld de advertenties aan de rechterkant van de zoekresultaten weggehaald en nu komt Google wéér met een update.

Neem een kijkje in ons nieuwe interieur

De afgelopen tijd is er een aantal Bambuus bijgekomen dus werd het tijd dat we daar in ons interieur ook mee aan de slag gingen. Tijd voor een nieuw jasje dus: een interieurjasje wel te verstaan. We hebben de bezem door ons kantoor gehaald en onze eigen ‘Bambuu’ stijl toegevoegd.

Bambuu te gast bij radio RTV Purmerend

Woensdagochtend begon de dag iets anders voor onze Sietse. Hij was te gast bij het live radioprogramma Koffie Lokaal van Radio Purmerend. Omdat wij genomineerd zijn voor de Rabobank Startersprijs ontvingen we van RTV Purmerend een uitnodiging om ons verhaal te doen op de radio. Een super gave ervaring!

Bambuu en stichting Work with Nature slaan handen ineen

Een bijzonder project, goed voor de natuur: daar werken we graag aan mee!

Bambuu in de prijzen?

Afgelopen tijd zijn we genomineerd voor niet één, maar zelfs twee prijzen: de Rabobank Startersprijs en de Ondernemersprijs Noord-Holland. Als onderneming doen we het hartstikke goed. En dat wordt gezien. Zullen we winnen?

LinkedIn Showcase pagina

Geef jouw product/dienst een podium in zakelijk Nederland

LinkedIn Sponsored InMail

Nederland telt inmiddels zo’n 4,2 miljoen LinkedIn-leden en dit aantal is nog steeds groeiende! De meeste professionals hebben anno 2016 een LinkedIn-profiel. Wil je contact met deze professionals? Dan moet je InMailen. Sinds kort is LinkedIn nog een stapje verder gegaan met introductie van ‘gesponsorde InMails’.

A brief history of time

Sinds een jaar of wat heb ik het boekje ‘A brief history of time’ in mijn kast staan. In het boekje legt natuurkundige Stephen Hawking in een paar honderd bladzijden uit hoe het heelal in elkaar zit, inclusief alle nodige natuurkundige uitgangspunten en gedachten die in de loop der eeuwen ontwikkeld zijn.

Bambuu in financieringsvideo’s Kamer van Koophandel

Alweer een paar maanden geleden hadden wij een filmploeg namens de Kamer van Koophandel over de vloer die ons interviewde over investeren in het MKB. Zoals bekend hebben wij ook ‘slim geld’ geleend bij een informele investeerder en hiermee zijn we tot op heden nog steeds erg tevreden.

Nominatie Startersprijs Rabobank

Afgelopen maand hoorde wij dat we genomineerd zijn voor de Startersprijs van Rabobank Waterland. Een mooie bekroning voor ons concept en onze mensen. Hieronder het artikel wat gemaakt is naar aanleiding hiervan.

De bezinning

Persoonlijk gebruik ik het einde van het jaar altijd voor een moment van ‘bezinning’. Ik zorg ervoor dat ik mezelf los week van kantoor. Eet, drink en lach met vrienden en familie. En kijk van een afstand terug op het afgelopen (persoonlijke en zakelijke) jaar.

Dag Vila Louise

En dan is het zover. Na een van de meest roerige jaren uit ons leven, trekken we de deur van ons ‘tweede huis’ voor de laatste keer dicht…

Agile marketing

Samenwerking met Bambuu is vaak even schrikken. Bambuu werkt namelijk niet volgens de traditionele marketingschool. Bambuu werkt volgens de methode ‘Agile marketing’.

Online marketing bureau gezocht?

Op zoek naar een (nieuw) online marketingbureau? Natuurlijk hopen wij dat je bij de marketeers van Bambuu uitkomt! Hoe dan ook zijn er 5 zaken om op te letten:

Bambuu op de cover van NH Zaken

“Ondernemers weten vaak van het bestaan van social media, zoals onder andere Facebook, Twitter, Instragram en Pinterest. Maar hoe deze nieuwe media bij kunnen dragen aan de omzet, is toch nog een heel ander verhaal weet Bas van Petten van Bambuu.”

Bambuu eerste Google Partner in Purmerend en Schagen

Na de gebruikelijke procedures bij Google, is Bambuu sinds deze week officieel gecertificeerd als ‘Google Partner’. Bambuu is hiermee het eerste bureau in Purmerend en Schagen dat deze status van Google heeft verkregen.

Domeinnaam Bambuu.nl is van ons

Zoals al in een eerdere mijlpaal te lezen was, is de naam Bambuu niet pas gekozen na grondig onderzoek naar bijvoorbeeld de beschikbare domeinnamen met dit ‘woord’. Maar goed, je denkt misschien dat de domeinnaam Bambuu.nl of Bambuu.com nog wel beschikbaar zullen zijn. Niets was minder waar.

Bambuu bestaat 1 jaar

We bestaan officieel 1 jaar. Het ging bijna geruisloos aan ons voorbij, maar toeval of niet, in de week van ons 1 jarig bestaan hadden wij met het hele bedrijf en aanhang een heerlijk 5-gangen diner bij restaurant De Gastheer in Schagen.

Tweede vestiging Bambuu

Sinds 1 april hebben we ook een vestiging in Schagen. We huren een ruimte in het Ondernemershuis op de Nijverheidsstraat nummer 3. Dus ook als je in Noord-Holland woont, dan is Bambuu altijd dichtbij ;)

Jelle Hoffenaar en Bart Jonk investeren in groeiversnelling marketingbureau Bambuu

Persbericht: Een nieuwe deal in internetland: Noord-Hollandse investeerders Jelle Hoffenaar en Bart Jonk nemen een substantieel belang in online marketingstartup Bambuu.

Officiele start Bambuu

Officieel bestaat Bambuu sinds 3 mei 2013. Toen zaten Sietse en Bas bij de Kamer van Koophandel om Bambuu VOF op te richten. Dat is direct een mooi bruggetje naar de herkomst van onze naam.