Blog artikelen met de tag:

Marketing automation

Lead scoring: geen tijd verspillen aan doodlopende leads

22/1/2020

Lead scoring van ActiveCampaign is de oplossing voor een belangrijk probleem: het zorgt ervoor dat jouw salesteam zich focust op alleen meest kansrijke prospects.

A/B-testen: dé manier om je e-mailmarketing te optimaliseren

20/1/2020

Benieuwd welke vorm van e-mailmarketing voor jouw doelgroep(en) het beste werkt, in plaats van te gokken? A/B-testen is de oplossing.

De juiste e-mail op het perfecte moment met predictive sending

7/1/2020

Hoe tof zou het zijn om je (potentiële) klanten altijd op het juiste moment te e-mailen? Dat kan met predictive sending, oftewel voorspellend verzenden, van ActiveCampaign.

Machine learning: gebruik jouw data op de juiste manier

2/1/2020

Elke e-mail, elk telefoontje en elke sale is data. Maar als je deze data niet op de juiste manier kunt gebruiken om verbeteringen aan te brengen, is het zonde. Machine learning kan je helpen.

Meer uit je website halen? Verleg je focus!

26/12/2019

De meeste bedrijven richten hun website nog zo in dat het volledig draait om conversie. Om het directe contactmoment, de aankoop. Om de harde conversie. Maar wil je meer uit je website halen, dan is het belangrijk om je focus te verleggen naar eerder in de customer journey. Naar het opbouwen van een relatie met je (potentiële) klant, nog voordat ze ‘aankoopklaar’ zijn.

Combineer marketing en sales in één CRM-systeem

23/12/2019

Heb jij de behoefte om je marketing en je sales in één systeem te combineren en ben je op zoek naar een goed CRM-systeem? Maak kennis met ActiveCampaign.

Succesvol marketing automation inzetten met ActiveCampaign

17/12/2019

Wil je dat jouw bezoekers op het juiste moment de juiste content ontvangen? Dan is ActiveCampaign iets voor jou. Marketing automation zorgt voor geautomatiseerd persoonlijk contact. Meer resultaat met hetzelfde budget.

ActiveCampaign: dé tool voor e-mailmarketing en marketing automation

29/11/2019

Ben je toe aan de stap om je e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor ActiveCampaign. Dé tool voor e-mailmarketing waarmee je automatisch gepersonaliseerde e-mails verstuurt.

ActiveCampaign: van leads naar conversies, naar terugkerende klanten

27/11/2019

ActiveCampaign biedt je alles op het gebied van e-mailmarketing, marketing automation en CRM om een geweldige customer experience te creëren.

Marketing Automation, nooit meer koude leads nabellen

18/11/2019

Het doel van Marketing Automation? Het correct communiceren richting de juiste doelgroep, met de juiste boodschap op het juiste moment. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Marketing Automation met ActiveCampaign

7/9/2018

In no-time van Contact naar Saleslead, zonder handwerk? Marketing Automation met ActiveCampaign: de heilige graal voor Online marketeers en Accountmanagers.