Blog artikelen met de tag:

Marketing automation

Marketing automation | Meer dan e-mails met wachtacties

6/8/2020

Even een download op je website, formuliertje erop en je marketing automation software drie mails laten versturen. Tik, Tik, Klaar.. En je hebt een leadmachine gebouwd. Toch is marketing automation veel meer dan geautomatiseerd een paar extra mails versturen.

De vergeten stap binnen veel lead nurture flows

13/7/2020

Ken je dat? Je hebt een kakstrakke download gemaakt, een dito landingspagina en je verleidt zowel betaald als organisch verkeer keer op keer om hun contactgegevens achter te laten. Het eerste deel van je campagne zit erop, maar nu is het doorpakken; Nurturen die leads.

Het belang van marketing automation bij je account-based marketingstrategie

9/3/2020

Marketing automation en account-based marketing: de perfecte combinatie. Met account-based marketing vind en benader je klanten. Marketing automation bouwt relaties.

Account-based marketing: focus je op het probleem, niet op de oplossing!

3/3/2020

Account-based marketing is een effectieve vorm van marketing voor B2B organisaties. Focus je op het probleem van de potentiële koper, niet op de oplossing.

Certified Activecampaign consultant!

25/2/2020

Met gepaste trots kunnen wij na een jaar lang intensief gebruik melden dat we sinds kort als ActiveCampaign Consultant zijn gecertificeerd. Na een uitgebreid onboarding traject met meerdere trainingen en diverse onboarding calls, mogen wij per heden de Certified ActiveCampaign Consultant Badge hanteren.

Marketing automation: dé tool voor opleiders met een missie

25/2/2020

Ben jij een kleinere, kwalitatieve opleider met een missie? Dan is marketing automation dé tool voor jou.

Marketing automation voor blogs

20/2/2020

Met marketing automation stuur je het juiste bericht, op het juiste moment naar de juiste persoon. En dat volledig automatisch. Hoe handig is dat voor jou als blogger?

Help je webshop groeien met marketing automation

3/2/2020

De marketing automation tool van ActiveCampaign kan jouw webshop laten groeien. Meer klanten krijgen en tijd besparen, wie wil dat nou niet?

Lead scoring: geen tijd verspillen aan doodlopende leads

22/1/2020

Lead scoring van ActiveCampaign is de oplossing voor een belangrijk probleem: het zorgt ervoor dat jouw salesteam zich focust op alleen meest kansrijke prospects.

A/B-testen: dé manier om je e-mailmarketing te optimaliseren

20/1/2020

Benieuwd welke vorm van e-mailmarketing voor jouw doelgroep(en) het beste werkt, in plaats van te gokken? A/B-testen is de oplossing.

De juiste e-mail op het perfecte moment met predictive sending

7/1/2020

Hoe tof zou het zijn om je (potentiële) klanten altijd op het juiste moment te e-mailen? Dat kan met predictive sending, oftewel voorspellend verzenden, van ActiveCampaign.

Machine learning: gebruik jouw data op de juiste manier

2/1/2020

Elke e-mail, elk telefoontje en elke sale is data. Maar als je deze data niet op de juiste manier kunt gebruiken om verbeteringen aan te brengen, is het zonde. Machine learning kan je helpen.

Meer uit je website halen? Verleg je focus!

26/12/2019

De meeste bedrijven richten hun website nog zo in dat het volledig draait om conversie. Om het directe contactmoment, de aankoop. Om de harde conversie. Maar wil je meer uit je website halen, dan is het belangrijk om je focus te verleggen naar eerder in de customer journey. Naar het opbouwen van een relatie met je (potentiële) klant, nog voordat ze ‘aankoopklaar’ zijn.

Combineer marketing en sales in één CRM-systeem

23/12/2019

Heb jij de behoefte om je marketing en je sales in één systeem te combineren en ben je op zoek naar een goed CRM-systeem? Maak kennis met ActiveCampaign.

Succesvol marketing automation inzetten met ActiveCampaign

17/12/2019

Wil je dat jouw bezoekers op het juiste moment de juiste content ontvangen? Dan is ActiveCampaign iets voor jou. Marketing automation zorgt voor geautomatiseerd persoonlijk contact. Meer resultaat met hetzelfde budget.

ActiveCampaign: dé tool voor e-mailmarketing en marketing automation

29/11/2019

Ben je toe aan de stap om je e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor ActiveCampaign. Dé tool voor e-mailmarketing waarmee je automatisch gepersonaliseerde e-mails verstuurt.

ActiveCampaign: van leads naar conversies, naar terugkerende klanten

27/11/2019

ActiveCampaign biedt je alles op het gebied van e-mailmarketing, marketing automation en CRM om een geweldige customer experience te creëren.

Marketing Automation, nooit meer koude leads nabellen

18/11/2019

Het doel van Marketing Automation? Het correct communiceren richting de juiste doelgroep, met de juiste boodschap op het juiste moment. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Marketing Automation met ActiveCampaign

7/9/2018

In no-time van Contact naar Saleslead, zonder handwerk? Marketing Automation met ActiveCampaign: de heilige graal voor Online marketeers en Accountmanagers.