Blog artikelen met de tag:

Marketing automation

3/9/2021

iOS15 update en de impact op jou als marketeer

Nu de vakantieperiode weer achter de rug is, is het tijd om weer vooruit te kijken naar wat het jaar 2021 nog te bieden heeft. Eén van de belangrijke dingen hierin is de iOS15 update die afgelopen juni werd aangekondigd. De update wordt in de herfst verwacht en bevat weer een aantal belangrijke wijzigingen op gebied van privacy en beveiliging.

9/6/2021

The 9 word e-mail..

Bijna alle bedrijven hebben er nog wel één, een database waarin oude leads staan. Maar wat kan je ermee? En hoe blaas je er nieuw leven in?

20/5/2021

ActiveCampaign formulieren meetbaar maken

“Wat niet meetbaar is, kun je niet schaalbaar maken” zei mijn collega Fabian onlangs. En daar geef ik hem 100% gelijk in. Want; Hoe weet jij waar je op moet sturen en waar je kansen/verbeteringen liggen, als je cijfers hiervan niet inzichtelijk hebt?

14/1/2021

Marketing automation: quick wins

Marketing automation helpt om gestructureerd en gericht potentiële klanten te bespelen en uiteindelijk over de streep te trekken. Lees hier 2 manieren om het effectief te gebruiken.‍

6/8/2020

Marketing automation | Meer dan e-mails met wachtacties

Even een download op je website, formuliertje erop en je marketing automation software drie mails laten versturen. Tik, Tik, Klaar.. En je hebt een leadmachine gebouwd. Toch is marketing automation veel meer dan geautomatiseerd een paar extra mails versturen.

13/7/2020

De vergeten stap binnen veel lead nurture flows

Ken je dat? Je hebt een kakstrakke download gemaakt, een dito landingspagina en je verleidt zowel betaald als organisch verkeer keer op keer om hun contactgegevens achter te laten. Het eerste deel van je campagne zit erop, maar nu is het doorpakken; Nurturen die leads.

9/3/2020

Het belang van marketing automation bij je account-based marketingstrategie

Marketing automation en account-based marketing: de perfecte combinatie. Met account-based marketing vind en benader je klanten. Marketing automation bouwt relaties.

3/3/2020

Account-based marketing: focus je op het probleem, niet op de oplossing!

Account-based marketing is een effectieve vorm van marketing voor B2B organisaties. Focus je op het probleem van de potentiële koper, niet op de oplossing.

25/2/2020

Certified Activecampaign consultant!

Met gepaste trots kunnen wij na een jaar lang intensief gebruik melden dat we sinds kort als ActiveCampaign Consultant zijn gecertificeerd. Na een uitgebreid onboarding traject met meerdere trainingen en diverse onboarding calls, mogen wij per heden de Certified ActiveCampaign Consultant Badge hanteren.

25/2/2020

Marketing automation: dé tool voor opleiders met een missie

Ben jij een kleinere, kwalitatieve opleider met een missie? Dan is marketing automation dé tool voor jou.

20/2/2020

Marketing automation voor blogs

Met marketing automation stuur je het juiste bericht, op het juiste moment naar de juiste persoon. En dat volledig automatisch. Hoe handig is dat voor jou als blogger?

3/2/2020

Help je webshop groeien met marketing automation

De marketing automation tool van ActiveCampaign kan jouw webshop laten groeien. Meer klanten krijgen en tijd besparen, wie wil dat nou niet?

22/1/2020

Lead scoring: geen tijd verspillen aan doodlopende leads

Lead scoring van ActiveCampaign is de oplossing voor een belangrijk probleem: het zorgt ervoor dat jouw salesteam zich focust op alleen meest kansrijke prospects.

20/1/2020

A/B-testen: dé manier om je e-mailmarketing te optimaliseren

Benieuwd welke vorm van e-mailmarketing voor jouw doelgroep(en) het beste werkt, in plaats van te gokken? A/B-testen is de oplossing.

7/1/2020

De juiste e-mail op het perfecte moment met predictive sending

Hoe tof zou het zijn om je (potentiële) klanten altijd op het juiste moment te e-mailen? Dat kan met predictive sending, oftewel voorspellend verzenden, van ActiveCampaign.

2/1/2020

Machine learning: gebruik jouw data op de juiste manier

Elke e-mail, elk telefoontje en elke sale is data. Maar als je deze data niet op de juiste manier kunt gebruiken om verbeteringen aan te brengen, is het zonde. Machine learning kan je helpen.

26/12/2019

Meer uit je website halen? Verleg je focus!

De meeste bedrijven richten hun website nog zo in dat het volledig draait om conversie. Om het directe contactmoment, de aankoop. Om de harde conversie. Maar wil je meer uit je website halen, dan is het belangrijk om je focus te verleggen naar eerder in de customer journey. Naar het opbouwen van een relatie met je (potentiële) klant, nog voordat ze ‘aankoopklaar’ zijn.

23/12/2019

Combineer marketing en sales in één CRM-systeem

Heb jij de behoefte om je marketing en je sales in één systeem te combineren en ben je op zoek naar een goed CRM-systeem? Maak kennis met ActiveCampaign.

17/12/2019

Succesvol marketing automation inzetten met ActiveCampaign

Wil je dat jouw bezoekers op het juiste moment de juiste content ontvangen? Dan is ActiveCampaign iets voor jou. Marketing automation zorgt voor geautomatiseerd persoonlijk contact. Meer resultaat met hetzelfde budget.

29/11/2019

ActiveCampaign: dé tool voor e-mailmarketing en marketing automation

Ben je toe aan de stap om je e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor ActiveCampaign. Dé tool voor e-mailmarketing waarmee je automatisch gepersonaliseerde e-mails verstuurt.

27/11/2019

ActiveCampaign: van leads naar conversies, naar terugkerende klanten

ActiveCampaign biedt je alles op het gebied van e-mailmarketing, marketing automation en CRM om een geweldige customer experience te creëren.

18/11/2019

Marketing Automation, nooit meer koude leads nabellen

Het doel van Marketing Automation? Het correct communiceren richting de juiste doelgroep, met de juiste boodschap op het juiste moment. De mogelijkheden zijn eindeloos.

7/9/2018

Marketing Automation met ActiveCampaign

In no-time van Contact naar Saleslead, zonder handwerk? Marketing Automation met ActiveCampaign: de heilige graal voor Online marketeers en Accountmanagers.