Blog artikelen met de tag:

Social Media

Link preview veranderen op Facebook en LinkedIn

Een juiste link preview in Facebook / LinkedIn? Je leest in deze blog hoe je het doet en waarom je moet 'scrapen'.

Jouw eigen gifjes in Instagram

Je kent ze wel, de meest hilarische gifjes die je kan toevoegen in Instagram als je een story plaatst. Nu zie je hier veelal bekende en grappige gifjes voorbij komen, maar een enkele keer zie je ook gifjes waar een bedrijf achter zit..

Blog: Wil de échte marketeer nu opstaan?

Je zit op een verjaardag en er wordt aan jou gevraagd wat je favoriete serie is. Je geeft antwoord en er vindt een gesprek plaats. Herkenbaar? Ja toch. Wat nou als er op datzelfde moment een menigte in de achtertuin staat die allemaal jouw naam schreeuwen. Of in de woonkamer mensen stilzwijgend rondlopen met je naam op een bord genoteerd. Ja dat is raar. Toch gebeurt dit dagelijks op social media.

Meer resultaat uit je Facebook advertenties? Koppel campagnes!

Adverteren op Facebook. Dat doe je natuurlijk niet zonder enige vorm van resultaat te verwachten. Meer likes, meer bekendheid óf gewoon keiharde leads. Facebook heeft onlangs de advertentiemogelijkheden weer een flinke boost in gegeven. Wat dat voor jou betekent? Meer resultaat uit je advertenties door gerichter adverteren. Hoe? Door campagnes op een slimme manier aan elkaar te koppelen.

Dux Soup, LinkedIn leadgeneratie geautomatiseerd

Leads genereren via LinkedIn? Goed idee! LinkedIn geeft je de mogelijkheid om te zien wie jouw profiel heeft bekeken. Veel mensen bekijken dit regelmatig. In één op de drie gevallen kijkt iemand terug. Super interessant: een gratis manier om jouw boodschap bij de juiste mensen op het scherm te krijgen.

Leadfeeder; eindelijk zien wie jouw site bezoekt

Bambuu heeft een nieuwe tool omarmd: Leadfeeder. Het vinden van de juiste leads voor sales is geen gemakkelijke taak. Bespaar tijd en energie en laat dit doen door Leadfeeder! Dé tool die de juiste leads filtert uit de bezoekers van jouw website.

Facebook marketingtrucs door politieke partijen

Politiek Nederland liet zich van hun beste kant zien op Facebook. Wat kunnen MKB’ers leren van VVD en GroenLinks?

Facebook: 6 tips voor zakelijk succes

Facebook, hartstikke leuk. Maar hoe haal je als ondernemer het meeste uit dit sociale medium? En hoe haal je meer ‘vind ik leuks’ binnen? We helpen je een handje met deze zes tips.

LinkedIn InMail: de andere manier om nieuwe klanten te werven

Je wilt nieuwe klanten werven en hebt nog geen connecties binnen een bedrijf. Dat wordt vaak een lastige klus als je het per telefoon probeert. Probeer het eens via LinkedIn InMail!

Linkedin wat?! LinkedIn Pulse

Zakelijk netwerk LinkedIn kennen we allemaal. Vooral van het online onderhouden van je (zakelijke) connecties en het lezen, liken en delen van relevante content.