Blog artikelen met de tag:

Strategie

25/3/2021

Terugblik webinar 'Hoe vertaal je jouw unieke kwaliteiten naar online?' (extra tips)

25 maart organiseerde Bambuu haar eerste webinar. Met ruim 80 deelnemers mogen we dit een geslaagde eerste poging noemen.

4/3/2021

Gadverdamme, de P van Prijs

Concurreer je ongewenst op prijs? Stop er dan mee! In dit blog leggen we uit hoe je niet meer in deze strijd hoeft mee te gaan.

19/10/2020

Product niet leverbaar, maar toch een aankoop?

Een product is niet meer op voorraad of je kunt het tijdelijk niet leveren. Wat ga je dan doen? Haal je het uit je webshop, of zoek je naar een manier om toch conversies te genereren?

13/10/2020

Afgelaste beurzen: 4 digitale alternatieven voor leadgeneratie en omzetkansen

Ben jij gewend om op (vak)beurzen en congressen waardevolle contacten op te doen en leads te werven? Zoals je weet, zijn de meeste (vak)beurzen vanwege de coronamaatregelen afgelast. Hierdoor lopen veel bedrijven leads en omzetkansen mis. Gelukkig zijn er genoeg digitale alternatieven om die leads en omzet toch binnen te halen.

6/8/2020

Marketing automation | Meer dan e-mails met wachtacties

Even een download op je website, formuliertje erop en je marketing automation software drie mails laten versturen. Tik, Tik, Klaar.. En je hebt een leadmachine gebouwd. Toch is marketing automation veel meer dan geautomatiseerd een paar extra mails versturen.

29/5/2020

Marktaandeel vergroten in een krimpende markt

Twee routes die je kunt kiezen om jouw marktaandeel juist groter te maken.