Blog artikelen met de tag:

Thought Starters

Thought Starter: Houdt de (online) omzetgroei in de detailhandel stand?

5/8/2020

Volgens CBS realiseerde de detailhandel in het tweede kwartaal van dit jaar 55% meer internetomzet (detailhandel) dan een jaar geleden. Ook de totale omzet in deze sector steeg met een kleine 6%. Gaat dit stand houden?

Thought Starter: Minder advertentiekosten en meer online conversies

21/7/2020

Sluit jouw pagina aan bij de intentie van de bezoeker?

Thought Starter: De kracht van angst & onzekerheid

23/6/2020

Als marketing- en communicatiespecialist probeer je constant te overtuigen. Je wil ervoor zorgen dat iemand jouw product, dienst of idee kiest. Overtuigen is al een hele wetenschap op zich. Wij gebruiken hiervoor 4 basismotivatoren, ben je benieuwd welke?

Thought Starter: Het aller-aller belangrijkste ingrediënt van een succesvol marketingbeleid

28/5/2020

Komt er te weinig uit jullie marketingacties? Dan is de kans groot dat er een belangrijk ingrediënt mist. Ritme. Waarom ritme zo belangrijk is, kunnen we het beste illustreren aan de hand van drie krachten..

Thought Starter: Inspelen op veranderend oriëntatiegedrag

24/4/2020

Inbreken op oriëntatiegedrag van potentiële klanten. Een van de belangrijkste taken voor ons als marketeers. Hier zitten meerdere aspecten aan.

Thought Starter: Welk marketingbeleid zet je in tijdens de crisistijd?

27/3/2020

Waarom is een goed marketingbeleid belangrijk, juist in deze tijd? Praktische inzichten en tips voor wanneer de luiken weer open gaan. Meld jouw MT aan voor onze Opportunities-sessies!

Account-based marketing: focus je op het probleem, niet op de oplossing!

3/3/2020

Account-based marketing is een effectieve vorm van marketing voor B2B organisaties. Focus je op het probleem van de potentiële koper, niet op de oplossing.

Thought Starter: Minder waste & meer rendement (gratis template Buyer Persona)

26/2/2020

Zelf aan de slag met het definiëren van jullie droomklant? Ga an de slag met ons template!

Thought Starter: Privacy My a%$

27/1/2020

Privacy: hot topic binnen alle digitale ontwikkelingen. The Big 5 (Apple, Amazon, Alphabet /Google, Microsoft en Facebook/Instagram/Whatsapp) verzamelt een zee aan informatie over haar gebruikers. Hoeveel zullen ze over ons weten?

Thought Starter: Succes door data inzicht en ritme

28/11/2019

John Wanamaker was het, die de beroemde zin uitsprak: “Half the money I spend on advertising is wasted; the trouble is I don’t know which half.”

Thought Starter: Hoe groot is het gat tussen marketing en sales in jouw organisatie?

23/10/2019

Maak kennis met de voordelen van Account Based Marketing

Thought Starter: De mogelijkheden om je marketingbudget te bepalen

18/9/2019

Het najaar staat voor de deur! Tijd voor de jaarlijkse budgetronde. Je bepaalt hoeveel en welke inkomsten je wilt genereren - en welke kosten je hiervoor wilt gaan maken. Hoeveel wil je groeien? Waar moet die groei vandaan komen? Hoe ga je die groei faciliteren?

Waarom is de vraag ‘Wat is jullie Unique Selling Point’ zo lastig te beantwoorden?

19/8/2019

Ik kom nog vaak genoeg bij ondernemers die de vraag Wat is jullie Unique Selling Point (USP)? niet goed weten te beantwoorden. Nu is dat een ogenschijnlijk makkelijke vraag, maar toch spreek ik er maar weinig die goed antwoord kunnen geven. En dat is zonde! Want als je jouw product en USP’s duidelijk kunt verwoorden, weet een potentiële klant direct waarom hij wel/niet bij jou moet aankloppen.

Thought Starter: De snelste manier om groei op te voeren

4/7/2019

Meer over (het evalueren van) jouw groeistrategie

Thought Starter: Het gevaar van investeren in social media

28/5/2019

10k likes op Facebook, moet je daar blij mee zijn?

Thought Starter: Hoe meet je online effectiviteit?

25/4/2019

Paginaweergaven. Time on site. Hits. Help! Hoe bereken je of je website het goed doet?

Thought Starter: Échte aandacht van je doelgroep

19/2/2019

Lang was 'adverteren' dé manier om in beeld te komen bij jouw doelgroep. Maar door een overvloed aan advertenties zijn mensen expert geworden in het negeren hiervan. Dus hoe breng je dan jouw boodschap over?

Thought Starter: Ook jij praat vooral over jezelf

21/1/2019

Van onze aandelen in gesprekken, gaat zo'n 60% over onszelf. Hoe werkt dat zakelijk? Hebben we het daar ook vooral over onszelf? En zo ja, is dat erg?

Thought Starter: zijn jullie klaar voor Mobile Only?

6/12/2018

Onderzoek van Google wijst uit dat 50% van alle B2B-zoekopdrachten wordt gedaan op een Smartphone. Onderzoekers verwachten dat dit oploopt naar 70% in 2020. Zijn jullie klaar voor deze ontwikkeling?

Thought Starter: De Echte Reden

16/10/2018

Niemand koop zomaar iets. De Echte Reden is het begin van de Buyer Journey. Als je De Echte Reden weet, ga je het over andere dingen hebben in de marketingcommunicatie. Dit leidt direct tot een betere ROI op je marketinginvesteringen.

Thought Starter: Denken in video in plaats van tekst

26/9/2018

60% van de internetgebruikers zegt liever een video te bekijken dan tekst te lezen. In 2019 bestaat ruim 80% van al het internetverkeer uit video. Hoe actief ben jij al met video?

Thought Starter: Concurrenten zijn oenen!

5/9/2018

De meeste ondernemers die wij spreken, vinden hun concurrenten eigenlijk … Prutsers. Oenen! Te duur. Geen kwaliteit. Geen respect voor de klant. Gebrek aan service. Geen knip voor de neus waard :-) Hoe slim is deze instelling?

Thought Starter: Wat zijn jouw Valse Voordelen?

9/7/2018

Zijn jouw eigen UBR’s relevant, bewijsbaar en onderscheidend vanuit klantperspectief? Of scherm jij ook stiekem met Valse Voordelen?