Blog artikelen met de tag:

Tooling

Bambuu officieel Webflow Silver partner

18/3/2020

Wat is Webflow en wat zijn de voordelen van ons partnership?

Het belang van marketing automation bij je account-based marketingstrategie

9/3/2020

Marketing automation en account-based marketing: de perfecte combinatie. Met account-based marketing vind en benader je klanten. Marketing automation bouwt relaties.

Account-based marketing: focus je op het probleem, niet op de oplossing!

3/3/2020

Account-based marketing is een effectieve vorm van marketing voor B2B organisaties. Focus je op het probleem van de potentiële koper, niet op de oplossing.

Certified consultant Activecampaign!

25/2/2020

Met gepaste trots kunnen wij na een jaar lang intensief gebruik melden dat we sinds kort Certified Consultant zijn van ActiveCampaign. Na een uitgebreid onboarding traject met meerdere trainingen en een diverse onboarding calls, mogen wij per heden de Certified Consultant Badge hanteren.

Marketing automation: dé tool voor opleiders met een missie

25/2/2020

Ben jij een kleinere, kwalitatieve opleider met een missie? Dan is marketing automation dé tool voor jou.

Jouw privacyverklaring en cookiemelding altijd up to date en AVG proof

24/2/2020

Partnership met CookieCode zorgt er voor dat jouw website altijd up-to-date is en voldoet aan de AVG wetgeving.

Marketing automation voor blogs

20/2/2020

Met marketing automation stuur je het juiste bericht, op het juiste moment naar de juiste persoon. En dat volledig automatisch. Hoe handig is dat voor jou als blogger?

Marketing Automation, nooit meer koude leads nabellen

18/11/2019

Het doel van Marketing Automation? Het correct communiceren richting de juiste doelgroep, met de juiste boodschap op het juiste moment. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lead quizzen – laagdrempelige leadgeneratie

27/10/2019

Een lead quiz is een speelse manier om je content naar buiten te brengen, je doelgroep te activeren en inzichten te verzamelen over jouw doelgroep. Kom maar op met die conversie!

3 onmisbare online marketing tools

2/10/2019

Er zijn duizenden online marketing tools die jouw leven als marketeer een stuk makkelijker maken. Maar je hebt vast geen tijd om ze allemaal te bekijken. Daarom zetten wij drie ‘onmisbare’ online marketing tools voor je op een rijtje. Met deze drie tools maak je niet alleen je werk makkelijker, maar optimaliseer je in een handomdraai campagnes en behaal je sneller resultaat - met minder moeite.