Blog artikelen met de tag:

Tooling

De vergeten stap binnen veel lead nurture flows

13/7/2020

Ken je dat? Je hebt een kakstrakke download gemaakt, een dito landingspagina en je verleidt zowel betaald als organisch verkeer keer op keer om hun contactgegevens achter te laten. Het eerste deel van je campagne zit erop, maar nu is het doorpakken; Nurturen die leads.

Wat is een marketing dashboard en wat zijn de belangrijkste voordelen?

26/6/2020

In deze blog zetten we uiteen wat een dashboard nou precies is en hoe het jou en je organisatie kan helpen in het sturen op de juiste beslissingen.

LinkedIn Conversation Ads [nieuw]

8/4/2020

Na het succes van LinkedIn Inmail Ads en het succesvol ontwikkelen van een Lead Form optie, heeft LinkedIn de advertentie functionaliteiten recent uitgebreid met een nieuwe optie: LinkedIn Conversation Ads.

Bambuu officieel Webflow Silver partner

18/3/2020

Wat is Webflow en wat zijn de voordelen van ons partnership?

Het belang van marketing automation bij je account-based marketingstrategie

9/3/2020

Marketing automation en account-based marketing: de perfecte combinatie. Met account-based marketing vind en benader je klanten. Marketing automation bouwt relaties.

Account-based marketing: focus je op het probleem, niet op de oplossing!

3/3/2020

Account-based marketing is een effectieve vorm van marketing voor B2B organisaties. Focus je op het probleem van de potentiële koper, niet op de oplossing.

Certified Activecampaign consultant!

25/2/2020

Met gepaste trots kunnen wij na een jaar lang intensief gebruik melden dat we sinds kort als ActiveCampaign Consultant zijn gecertificeerd. Na een uitgebreid onboarding traject met meerdere trainingen en diverse onboarding calls, mogen wij per heden de Certified ActiveCampaign Consultant Badge hanteren.

Marketing automation: dé tool voor opleiders met een missie

25/2/2020

Ben jij een kleinere, kwalitatieve opleider met een missie? Dan is marketing automation dé tool voor jou.

Jouw privacyverklaring en cookiemelding altijd up to date en AVG proof

24/2/2020

Partnership met CookieCode zorgt er voor dat jouw website altijd up-to-date is en voldoet aan de AVG wetgeving.

Marketing automation voor blogs

20/2/2020

Met marketing automation stuur je het juiste bericht, op het juiste moment naar de juiste persoon. En dat volledig automatisch. Hoe handig is dat voor jou als blogger?

Marketing Automation, nooit meer koude leads nabellen

18/11/2019

Het doel van Marketing Automation? Het correct communiceren richting de juiste doelgroep, met de juiste boodschap op het juiste moment. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lead quizzen – laagdrempelige leadgeneratie

27/10/2019

Een lead quiz is een speelse manier om je content naar buiten te brengen, je doelgroep te activeren en inzichten te verzamelen over jouw doelgroep. Kom maar op met die conversie!

3 onmisbare online marketing tools

2/10/2019

Er zijn duizenden online marketing tools die jouw leven als marketeer een stuk makkelijker maken. Maar je hebt vast geen tijd om ze allemaal te bekijken. Daarom zetten wij drie ‘onmisbare’ online marketing tools voor je op een rijtje. Met deze drie tools maak je niet alleen je werk makkelijker, maar optimaliseer je in een handomdraai campagnes en behaal je sneller resultaat - met minder moeite.