Blog artikelen met de tag:

Tooling

6/10/2021

AI Content Tools

Kernvraag: “kunnen wij een robot met minimale input een knap stuk tekst laten schrijven?”

3/9/2021

iOS15 update en de impact op jou als marketeer

Nu de vakantieperiode weer achter de rug is, is het tijd om weer vooruit te kijken naar wat het jaar 2021 nog te bieden heeft. Eén van de belangrijke dingen hierin is de iOS15 update die afgelopen juni werd aangekondigd. De update wordt in de herfst verwacht en bevat weer een aantal belangrijke wijzigingen op gebied van privacy en beveiliging.

20/5/2021

ActiveCampaign formulieren meetbaar maken

“Wat niet meetbaar is, kun je niet schaalbaar maken” zei mijn collega Fabian onlangs. En daar geef ik hem 100% gelijk in. Want; Hoe weet jij waar je op moet sturen en waar je kansen/verbeteringen liggen, als je cijfers hiervan niet inzichtelijk hebt?

14/1/2021

Marketing automation: quick wins

Marketing automation helpt om gestructureerd en gericht potentiële klanten te bespelen en uiteindelijk over de streep te trekken. Lees hier 2 manieren om het effectief te gebruiken.‍

25/11/2020

Google Analytics 4 is hier!

In deze blog zetten we kort uiteen wat Google Analytics 4 is, hoe wij deze ontwikkeling zien, wat de grootste verschillen zijn met de huidige situatie en hoe wij hier mee omgaan.

13/7/2020

De vergeten stap binnen veel lead nurture flows

Ken je dat? Je hebt een kakstrakke download gemaakt, een dito landingspagina en je verleidt zowel betaald als organisch verkeer keer op keer om hun contactgegevens achter te laten. Het eerste deel van je campagne zit erop, maar nu is het doorpakken; Nurturen die leads.

26/6/2020

Wat is een marketing dashboard en wat zijn de belangrijkste voordelen?

In deze blog zetten we uiteen wat een dashboard nou precies is en hoe het jou en je organisatie kan helpen in het sturen op de juiste beslissingen.

8/4/2020

LinkedIn Conversation Ads [nieuw]

Na het succes van LinkedIn Inmail Ads en het succesvol ontwikkelen van een Lead Form optie, heeft LinkedIn de advertentie functionaliteiten recent uitgebreid met een nieuwe optie: LinkedIn Conversation Ads.

18/3/2020

Bambuu officieel Webflow Silver partner

Wat is Webflow en wat zijn de voordelen van ons partnership?

9/3/2020

Het belang van marketing automation bij je account-based marketingstrategie

Marketing automation en account-based marketing: de perfecte combinatie. Met account-based marketing vind en benader je klanten. Marketing automation bouwt relaties.

3/3/2020

Account-based marketing: focus je op het probleem, niet op de oplossing!

Account-based marketing is een effectieve vorm van marketing voor B2B organisaties. Focus je op het probleem van de potentiële koper, niet op de oplossing.

25/2/2020

Certified Activecampaign consultant!

Met gepaste trots kunnen wij na een jaar lang intensief gebruik melden dat we sinds kort als ActiveCampaign Consultant zijn gecertificeerd. Na een uitgebreid onboarding traject met meerdere trainingen en diverse onboarding calls, mogen wij per heden de Certified ActiveCampaign Consultant Badge hanteren.

25/2/2020

Marketing automation: dé tool voor opleiders met een missie

Ben jij een kleinere, kwalitatieve opleider met een missie? Dan is marketing automation dé tool voor jou.

24/2/2020

Jouw privacyverklaring en cookiemelding altijd up to date en AVG proof

Partnership met CookieCode zorgt er voor dat jouw website altijd up-to-date is en voldoet aan de AVG wetgeving.

20/2/2020

Marketing automation voor blogs

Met marketing automation stuur je het juiste bericht, op het juiste moment naar de juiste persoon. En dat volledig automatisch. Hoe handig is dat voor jou als blogger?

18/11/2019

Marketing Automation, nooit meer koude leads nabellen

Het doel van Marketing Automation? Het correct communiceren richting de juiste doelgroep, met de juiste boodschap op het juiste moment. De mogelijkheden zijn eindeloos.

27/10/2019

Lead quizzen – laagdrempelige leadgeneratie

Een lead quiz is een speelse manier om je content naar buiten te brengen, je doelgroep te activeren en inzichten te verzamelen over jouw doelgroep. Kom maar op met die conversie!

2/10/2019

3 onmisbare online marketing tools

Er zijn duizenden online marketing tools die jouw leven als marketeer een stuk makkelijker maken. Maar je hebt vast geen tijd om ze allemaal te bekijken. Daarom zetten wij drie ‘onmisbare’ online marketing tools voor je op een rijtje. Met deze drie tools maak je niet alleen je werk makkelijker, maar optimaliseer je in een handomdraai campagnes en behaal je sneller resultaat - met minder moeite.