9 hardnekkige misverstanden over Facebook

Waarom ook jij new business kan genereren via Facebook

De grootste misverstanden over (marketing via) Facebook

Facebook is veruit het grootste sociale platform op internet. Wereldwijd registreert Facebook 1,23 miljard gebruikers. In Nederland zijn dit er ruim 9 miljoen. Kansen alom, zou je zeggen. Toch horen we ze iedere dag weer: alle redenen waarom je niet met Facebook aan de slag zou moeten gaan.

Onze marketeers hebben inmiddels zoveel ervaring met succesvolle Facebook-aanpak, dat zij graag de belangrijkste misverstanden aan de kaak stellen.

Interesse?
Download nu:
9 Hardnekkige misverstanden over Facebook (PDF)
Bedankt voor jouw interesse.
Download hier de PDF
Oops! Something went wrong while submitting the form
9 hardnekkige misverstanden over Facebook

Misverstanden die wij altijd horen

Marketing via Facebook, iets voor jou? Waarschijnlijk wel. Bambuu zet Facebook in voor 95% van haar opdrachtgevers. Groot, klein. B2C, B2B. Bij de start zijn onze opdrachtgevers soms sceptisch. Tot ze de resultaten zien ... :D

"Facebook is toch alleen voor B2C interessant?"

"Iedereen die op Facebook zit, is daar bezig met privé zaken. Facebook is toch niet geschikt voor Business to Business?”

"Niemand klikt toch op commerciële berichten?"

"Als je op Facebook zit, kom je daar voor updates van vrienden en bekenden. Er is toch niemand die op advertenties klikt?”

"Facebook is toch afgelopen?"

"Het aantal mensen op Facebook neemt af, zo lees ik. Andere sociale media zijn booming. Er zit toch geen toekomst meer in Facebook?”

Assumption is the mother of all f&$%ups!
Download nu
Trots op ons portfolio!

Een greep uit ons klantenbestand:

Een belangrijk onderdeel van ons concept draait om content marketing (marketing met gebruik van kennis, vertaald in bijv. teksten, downloads, video's, blogs, etc.).

Content marketing staat met stip bovenaan ieder marketinglijstje. Iedereen wil het, slechts weinig organisaties kunnen het. Dit komt doordat de content er niet is. Die content zit vaak in de hoofden van goedbetaalde adviseurs. Die natuurlijk doodsbang zijn om dit op papier te zetten... Bedrijven die leven van hun kennis, zijn bij uitstek geschikt om content marketing te bedrijven.

Bart
Degeling
Consultant / Partner