Marketing voor Opleiders

10 online marketing insights voor opleiders

Hoe geef jij concurrenten het nakijken?

Marketing voor opleiders: een vak apart. Internet speelt een hoofdrol, maar evolueert in razend tempo. De concurrentie is enorm. Hoe zorg je ervoor dat de inschrijvingen op peil blijven?

Voor verschillende toonaangevende instituten werken onze marketeers aan betere online resultaten. Wil je weten wat hun belangrijkste geheimen zijn?

Interesse?
Download nu:
Online marketing voor opleiders (PDF)
Bedankt voor jouw interesse.
Download hier de PDF
Oops! Something went wrong while submitting the form
Marketing voor Opleiders

Issues die wij altijd tegenkomen:

Bambuu heeft zich gespecialiseerd in online marketing voor opleiders. Wij geloven namelijk dat we alleen op die manier steeds beter worden in het verzorgen van nieuwe inschrijvingen. In de praktijk komen we namelijk altijd dezelfde problemen tegen.

"De open dagen en/of inschrijvingen lopen terug"

"Onze inschrijvingen lopen terug, open dagen worden steeds minder bezocht. Het lijkt wel of de interesse voor onze programma's in razend tempo is afgenomen”

"We vinden geen alternatieve, werkende kanalen"

"De oude kanalen die we gebruikten werken steeds minder. Maar nieuwe kanalen die we hebben opgezet, zoals Google en social media, compenseren de verliezen niet.”

"Onze kwaliteit wordt niet goed genoeg overgebracht"

"Wij zijn een unieke opleider met unieke kwaliteit. Onze afgestudeerden zijn de besten in de markt. Maar in de praktijk zijn we niet voldoende in staat om dit uit te dragen.”

Op zoek naar een winnend online marketing model? Start met onze 10 Insights voor opleiders!
Download nu
Trots op ons portfolio!

Deze bedrijven gingen je voor:

Een belangrijk onderdeel van ons concept voor opleiders draait om content marketing (marketing met gebruik van kennis, vertaald in bijv. teksten, downloads, video's, blogs, etc.).

Content marketing staat met stip bovenaan ieder marketinglijstje. Iedereen wil het, slechts weinig organisaties kunnen het. Dit komt doordat de content er niet is. Die content zit vaak in de hoofden van goedbetaalde adviseurs. Die natuurlijk doodsbang zijn om dit op papier te zetten... Opleiders zijn bij uitstek geschikt om content marketing te bedrijven.

Jouw doelgroep heeft een bepaalde interesse, of professie. Of het nu gaat om fotografie of brood bakken. Iedereen wil beter worden, promotie maken of een leukere baan krijgen. En is continu op zoek naar tips en trucs om dit te realiseren

Bart
Degeling
Consultant / Partner