Marketing voor advocaten

Leg de basis voor een winnend marketingbeleid!

Hoe geef jij concurrenten het nakijken?

Bambuu heeft al met heel wat advocaten om de tafel gezeten om inzicht te krijgen in de behoeften op het gebied van marketing en business.

Opvallend genoeg zagen wij vaak een sterke discrepantie tussen de aangegeven prioriteiten en de werkelijke focus. We hebben onze ervaringen samengebracht in dit whitepaper waarin we tien online marketing eyeopeners voor advocaten weggeven. Doe er je voordeel mee!

Interesse?
Download nu:
10 Online marketing insights voor advocaten (PDF)
Bedankt voor jouw interesse.
Download hier de PDF
Oops! Something went wrong while submitting the form
Marketing voor advocaten

Issues die wij altijd tegenkomen:

Bambuu heeft zich gespecialiseerd in marketing voor advocaten. Ieder advocatenkantoor is uniek. Toch komen wij in de praktijk meestal dezelfde issues tegen:

"Wij willen meer vaste klanten in het MKB"

"We hebben een mooi aantal bestaande klanten, maar het ontbreekt ons aan instroom van nieuwe klanten die regelmatig zaken komen aanbrengen.”

"We vinden het lastig om onderscheidende voordelen te definieren"

"Natuurlijk, wij hebben onze specialismen. Maar er zijn duizenden advocaten in Nederland, hoe onderscheiden we ons van de rest?”

"Wij bereiken onze specifieke doelgroep niet met onze kennis"

"Wij zijn superspecialist in bepaalde werkgebieden, maar het lukt ons niet om onze kennis en inzichten bij de juiste mensen te krijgen.”

Op zoek naar een winnend marketing model? Start met onze 10 Insights!
Download nu
Trots op ons portfolio!

Een greep uit ons klantenbestand:

Een belangrijk onderdeel van ons concept draait om content marketing (marketing met gebruik van kennis, vertaald in bijv. teksten, downloads, video's, blogs, etc.).

Content marketing staat met stip bovenaan ieder marketinglijstje. Iedereen wil het, slechts weinig organisaties kunnen het. Dit komt doordat de content er niet is. Die content zit vaak in de hoofden van goedbetaalde adviseurs. Die natuurlijk doodsbang zijn om dit op papier te zetten... Kennisbedrijven, zoals advocaten, zijn bij uitstek geschikt om content marketing te bedrijven.

Bart
Degeling
Consultant / Partner