Marketingmachine in 1 dag.

Wel de lusten
Niet de lasten
van een eigen marketing team.
check hoe
Snel een (nieuwe) propositie, product of dienst in de markt zetten? Of een nieuwe doelgroep benaderen? Dan wil je snel schakelen & niet maanden wachten op een uitgekristalliseerd marketingbeleid.

Goed nieuws: bij Bambuu bouwen we in één dag een complete online marketingmachine.
ActiveCampaign CRM Marketing automation

De Marketingmachine is compleet & maatwerk.

Het bevat alle elementen die nodig zijn voor het bereiken en converteren van doelgroepen. Van strakke website, tot scherpe campagnes, marketing automation en heldere dashboarding.

Om de Machine te bouwen, zetten we één dag verschillende marketingspecialisten bij elkaar. Met jou erbij. Samen ontwikkelen we één dag een complete maatwerk machine. Vóór de piepers staat de hele boel online.

Features

De Marketingmachine omvat:

Maatwerk micro website
Onepager gericht op één doelgroep, product, dienst of onderwerp. Ontwikkeld in maatwerk design, met als uitgangspunt jullie huisstijl.*
Finetunen van de content
Finetunen van content, zoals teksten en afbeeldingen. We zorgen voor scherpe marketingteksten en aantrekkelijke calls to action.
Een slimme leadgenerator
Lead generator, waardoor bezoekers of kopers hun gegevens achterlaten. Bijvoorbeeld het downloaden van een brochure of productsheet.
Doelgerichte social media campagne
Social media campagne gericht op de doelgroep, afhankelijk van de case kiezen we het best passende kanaal (zoals LinkedIn, Facebook, Instagram).
Optimale vindbaarheid
Een maatwerk Google Campagne (Google Ads) waarmee jullie direct vindbaar zijn voor de oriënterende doelgroepen.
Marketing
database systeem
Marketing database systeem inclusief CRM, waarin nieuwe contacten worden opgeslagen en geautomatiseerd worden opgevolgd & opgewarmd.
Implementatie van analyse software
Implementatie van analysesoftware, waarmee we precies kunnen kijken hoe bezoekers zich gedragen en waar mogelijkheden tot verbetering liggen.
Realtime marketing dashboard
Realtime marketing dashboard, waarmee jullie visueel 24/7 kunnen monitoren hoe de machine presteert en waar we kunnen optimaliseren.
*de nieuwe micro website is later makkelijk uit te bouwen, en kan bijvoorbeeld als basis dienen voor jullie nieuwe website. Zo sla je twee vliegen in één klap.
Voorbereiding
Vooraf vullen jullie een vragenlijst in en voorzien jullie ons team van de juiste input. Samen prikken we een werkdag op kantoor van Bambuu in Purmerend.
01
Voorbereiding
Teamwork
Naast jou, bestaat het team uit een Marketing Strateeg, een Webbouwer en een Senior Online Marketeer / Content Marketeer.
02
Teamwork
Uitvoering
Om 09:00 trappen we af met een kop koffie of thee. Rond 16:30 zetten we de Marketing Machine online en zijn jullie 'in business'.
03
Uitvoering
Optimalisatie
Na lancering reserveren wij 13 weken om de Machine wekelijks te analyseren & te optimaliseren. Zo zorgen we dat we het máximale eruit persen.
04
Optimalisatie
De investering

De investering voor de Marketing Machine in 1 dag + licenties voor alle tools + 13 weken optimalisatie bedraagt € 7450.

Hiernaast komt het advertentiebudget (brandstof...), waarover we kunnen adviseren.De hoogte van het budget is volledig afhankelijk van de sector en doelstellingen. In 80% van de gevallen beginnen we met € 500 per maand advertentiebudget.

Een complete Marketingmachine in 1 dag wat voor jullie?

Niet alle cases lenen zich voor een Marketing Machine in 1 dag. Wil je weten of jullie propositie ervoor in aanmerking komt? Vul de test in, dan nemen we snel contact met je op.

Planning voor
maandag
09:00
Koffie en kennismaking met marketingteam
09:15
Finetunen van bestaande content
Ontwikkeling maatwerk micro website
Ontwikkeling leadgenerator
12:00
Lunch
12:30
Ontwikkeling maatwerk micro website
Opzet social media campagne
14:00
Analysesoftware
Installatie CRM
Opzet Google Ads campagne
15:30
Ontwikkeling marketingdashboard
16:30
Laatste check en livegang website en campagnes

Wat klanten
zeggen over ons.

8,9
recommendation
door klanten

"Lekker praktisch en to the point, gas erop! Wij zijn erg blij met Bambuu."

Annelies Ruis
WerfSelect

"We zijn zeer tevreden over de resultaten en het fijne contact."

Bambuu en Huisdierenbazaar werken sinds enkele maanden samen op het gebied van internetmarketing. We zijn zeer tevreden over de resultaten en het fijne contact. De lijnen zijn kort er er wordt uitstekend meegedacht. Keep pushing! 🚀🔥👍

Jeroen Koomen
Huisdierenbazaar

"Bambuu is een fijne partner
die mee denkt. "

Bambuu is een fijne partner die mee denkt. Het is prettig dat er korte lijnen zijn en snel geschakeld kan worden indien dit nodig is.

Brenda Hoff
Brenda Kookt