Gratis reserveren!
11
maart
2021*
Bambuu 
MasterClass
Van ideeën naar concrete marketingaanpak in één dag
Wel de lusten
Niet de lasten
van een eigen marketing team.
check hoe
Meer Info
Datum:
Donderdag 11 maart 2021*
Tijd:
Van 9:00 tot 14:00 uur (inclusief lunch)
Waar?
Locatie in de buurt van Amsterdam
€ 249,-
Prijs excl. BTW

Waarom je dit écht niet wil missen.

Je krijgt hands on tips en tools om in één dag een effectief marketingbeleid neer te zetten. Van strategie tot feilloze executie.

Voorbeelden van topics die we zullen behandelen:

Programma en sprekers

Het programma zal de volgende topics aanraken:

STRATEGIE

RITME

EXECUTIE

Nina Rawie

Nina werkt al ruim 5 jaar bij Bambuu als marketingstrateeg. Vanuit die hoedanigheid helpt zij bedrijven bij het vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar een hands on agile marketing aanpak.

Sietse Kingma

Sietse is één van de oprichters van Bambuu. Hij zag dat er veel mooie MKB bedrijven niet het podium kregen waar ze recht op hadden online. Met dat als drijfveer richtte hij begin 2014 Bambuu op.

?

Naast Nina en Sietse zal een externe spreker zijn/haar ondernemersverhaal delen met de groep. Waarom is het hem/haar zo goed gelukt om boven de rest uit te steken? Welke praktische tips kan hij/zij met ons delen?

Waar & Wanneer?
 Donderdag 17 september 2020*
9:00 tot 14:00 uur
Rondom Amsterdam (goed bereikbaar met auto en OV)

Wat neem je mee naar huis?

  • Direct toepasbare insights, tips, best practices en voorbeelden van hoe vergelijkbare bedrijven succesvol zijn op internet.
  • Praktische handvatten en tools om jouw ideeën om te zetten in een behapbare hands on marketingaanpak.
  • Naast dit alles uiteraard een hele bak aan inspiratie, nieuwe contacten en een volle maag :D
Voor wie?
Bambuu bedenkt en ontwikkelt marketing voor ambitieuze ondernemers die tot de beste spelers in hun branche behoren. 

Ondernemers met potentie, die verschil willen maken, willen groeien en het nu écht serieus willen gaan aanpakken. Deze masterclass is bedoeld voor ondernemers die hun online aanwezigheid & marketingbeleid beter willen laten aansluiten op hun groeidoelstellingen.

Doorgaans zijn dit MKB bedrijven met een omzet boven de 1 miljoen euro.

Reserveer
een plek.

De kaartverkoop start enkele maanden voor aanvang evenement. Neem hiernaast alvast een vrijblijvende optie op een plek. Niet alleen ben je dan zeker van een stoel. Ook krijg je van ons early bird korting op je kaartje.
Gelukkig verplicht je jezelf tot niets wanneer je een plek reserveert. Wat we doen is jou op de hoogte houden van ons event. Naast praktische info over locatie en tijdstip, zullen we je updaten over sprekers en onderwerpen. Wanneer de kaartjes in de verkoop gaan, zal jij als eerste een bericht ontvangen met link om deze met korting aan te schaffen. Je bent echter tot niets verplicht.
* De datum is onder voorbehoud. Uiteraard streven we ernaar om deze spoedig wel definitief te prikken. Dit zelfde geldt voor de locatie.
Hou een plekje voor me vrij (vrijblijvend)