Seminar Levenstestament Abma Schreurs en Rabobank

Eerste editie seminar Levenstestament Abma Schreurs en Rabobank

"Er kwamen dusdanig veel aanmeldingen binnen dat deze niet in één middag konden worden ontvangen."

"Naast dat het seminar een succes was, verliep de samenwerking met Bambuu efficiënt, professioneel en plezierig."

Jort Lieman
Adviseur Marketing & Communicatie Rabobank

In samenwerking met Abma Schreurs Advocaten en Notarissen en Rabobank Waterland en Omstreken heeft Bambuu donderdag 12 november het succesvolle ‘Levenstestament’ seminar georganiseerd.

Bambuu is samen met Abma Schreurs Advocaten en Notarissen tot het idee gekomen om een seminar te organiseren. Abma Schreurs wist vervolgens Rabobank Waterland en Omstreken daarbij te betrekken als partner. De bijeenkomst werd georganiseerd voor prospects van Abma Schreurs die geïnteresseerd waren in het onderwerp Levenstestament en dat bleek ook een interessante doelgroep voor Rabobank. ,,Het levenstestament is een relevant en actueel thema, maar de vraag was hoe onze klanten daar op zouden gaan reageren,” aldus Jort Lieman van Rabobank.

Bambuu heeft de partijen ondersteund in de organisatie en (online)marketingactiviteiten van het project. Het seminar werd in de markt gezet door onder andere landingspagina’s te maken, krantenadvertenties te verzorgen en uitnodigingen voor dit seminar te versturen.

Monique Hoffenaar van Abma Schreurs laat weten dat de samenwerking met Bambuu een goede keuze was. ,,Bambuu heeft naast onze eigen activiteiten een belangrijk stuk van de organisatie van het project uit handen genomen. En met succes!”

De eerste editie van het seminar bleek zo’n succes te zijn dat er een tweede bijeenkomst moet worden georganiseerd. Er kwamen dusdanig veel aanmeldingen binnen dat deze niet in één middag konden worden ontvangen. Mogelijk wordt dit succesvolle project ook voortgezet in andere regio’s.

Wil jij namens jouw onderneming ook een seminar organiseren? Bambuu denkt graag met jullie mee over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vragen.

Meer van onze werkwijze ontdekken?

Bekijk ook deze voorbeelden:

Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant