SWA Werkt: Succesvolle samenwerking tussen drie partijen

Bambuu is aangesloten bij dit project om de online propositie van SWA te verbeteren.

SWA beoordeelt de samenwerking met een 9,3

"Het is lekker schakelen met de enthousiaste en betrokken medewerkers."

Irene Lem
Directeur SWA

SWA Uitzenden & Detacheren creëerde in samenwerking met creatief communicatiebureau Raadhuis uit Alkmaar een hele nieuwe huisstijl. ‘Weet Van Werken’ werd vanaf juni ‘SWA Werkt.’ Hierbij zijn zowel het logo, als de bijbehorende websites en het drukwerk onder handen genomen. Bambuu is aangesloten bij dit project om de online propositie van SWA te verbeteren.

SWA Uitzenden & Detacheren is sinds 1985 specialist in het werven en selecteren van technische vakkrachten. Als werkzoekende vind je hier de beste banen binnen de techniek en industrie. Voor werkgevers streeft SWA ernaar om een deskundige sparringspartner te zijn op het gebied van HR. Zowel voor werkzoekenden als werkgevers is SWA een zeer betrokken en deskundige partij. Dit maakt SWA net even anders dan andere partijen.

Activiteiten

De voornaamste reden dat SWA en Raadhuis de marketeers van Bambuu in de arm hebben genomen, is om de online marketingpropositie van SWA te optimaliseren. Om dit te realiseren zijn we bij Bambuu aan de slag gegaan met het opzetten van een contentplanning voor het komende jaar. Hierin staat beschreven welke thema’s wanneer onder de aandacht worden gebracht en via welke kanalen dit bij de juiste doelgroep moet komen. Hiervoor heeft Bambuu een mix samengesteld van e-mailmarketing, contentmarketing, AdWords en social media.

Maandelijks wordt een switch gemaakt van content voor werkgevers naar content voor werknemers. Zo worden beiden doelgroepen aangesproken. Voor werkgevers wordt tevens elke twee maanden een verdiepende whitepaper uitgebracht over een relevant HR-thema. Zo profileert SWA zich als kennisleider op het gebied van actuele uitdagingen binnen HR.

‘SWA beoordeelt de samenwerking met een 9,3’

Irene Lem (Directeur SWA Uitzenden & Detacheren) noemt Bambuu een deskundig en pro-actieve organisatie. ,,Het is lekker schakelen met de enthousiaste en betrokken medewerkers. Bambuu prijst op zijn beurt de betrokkenheid van Irene en haar team. Irene koppelt belangrijke resultaten terug, blijft kritisch waar nodig en betrekt haar team bij de marketingactiviteiten welke Bambuu voor SWA doet. Op deze manier streef je samen naar het maximale resultaat.

Meer van onze werkwijze ontdekken?

Bekijk ook deze voorbeelden:

Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant