Nieuw managementteam voor strategisch marketingbureau Bambuu

Oprichters doen stapje opzij

Bij marketingbureau Bambuu uit Purmerend staat er een nieuwe leiding aan het roer. Per Per september 2023 heeft Erik Dijkman de directiepositie overgenomen van oprichters Bas van Petten en Sietse Kingma.

Anoek Haisma
Door:
Anoek
Wednesday
24
January
2024
Bambuu Nieuws

Bij marketingbureau Bambuu uit Purmerend staat er een nieuwe leiding aan het roer. Per september 2023 heeft Erik Dijkman de directiepositie overgenomen van oprichters Bas van Petten en Sietse Kingma. Zij doen een stap opzij en gaan zich focussen op de ontwikkeling van nieuwe businessinitiatieven rond Bambuu. Dijkman, sinds 2017 bij Bambuu aan boord, vervulde eerder een rol als operationeel manager.

Gelijktijdig met de directiewissel is de inrichting van de organisatie aangepast. Bambuu bedient opdrachtgevers voortaan vanuit uitgebalanceerde klantteams. In ieder team komen meerdere niveaus en expertises samen. De klantteams worden aangestuurd door teamleiders. Zij nemen daarnaast zitting in het managementteam.

Het nieuwe MT bestaat daarmee uit teammanagers Nina Rawie,  Fabian Slosse, Max Schoorl, aangevuld met Bart Degeling (partner en commercieel directeur) en Erik Dijkman (partner en algemeen directeur).

Sietse Kingma:
"We waren er klaar voor om de inrichting weer eens tegen het licht te houden. Een bedrijf met 40 man ziet er anders uit dan een bedrijf met 10 man. Met deze herinrichting en versteviging van het management, zijn we klaar voor de komende jaren. Nu komt er meer ruimte voor Bas en mij om verder te gaan ondernemen en aan het bedrijf te werken, voor ons daarom ook een boeiende episode die voor ons ligt."
Erik Dijkman:
"Ik ben Bas en Sietse dankbaar voor hun vertrouwen en kijk er enorm naar uit om met het nieuwe managementteam en de organisatie door te pakken en de volgende groeifase in te gaan. De positieve feedback die we al ontvangen van opdrachtgevers en medewerkers bevestigen dat we op de juiste weg zitten. Dat werkt aanstekelijk en maakt dat we vastberaden zijn om het succesverhaal van Bambuu verder te schrijven.”

Over Bambuu

Bambuu, gevestigd in Purmerend, werkt voor landelijke groeibedrijven. Met veertig professionals biedt Bambuu Marketing as a Service-oplossingen voor snelgroeiende mkb-ondernemingen. Over de assen strategie, regie en actie, beschikken opdrachtgevers over een complete, flexibele marketingafdeling. Bambuu werd de afgelopen jaren gewaardeerd met topposities in Emerce 100, 6x FD Gazellen, top 250 NL Groeit en de Fonk Agency top 150.

Arrow icon
Anoek Haisma
Anoek Haisma
Marketeer

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.