Contact & Locaties.

Onze locaties liggen op vijf minuten loopafstand van centrum en treinstation. Bovendien genoeg gratis parkeerruimte in de buurt. Wil je een keer langskomen op onze locaties? Bel of mail gerust voor een afspraak.
Bedankt voor uw bericht. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.
Oops! Something went wrong while submitting the form

Klik op bovenstaande button om jouw gegevens te verzenden en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Zie ook ons privacybeleid.

Purmerend (HQ)
085 210 47 47
Nova Business Park
Wielingenstraat 6
1441 ZR Purmerend
Op bezoek? Bel aan bij de slagboom tussen ons pand en de Rabobank en parkeer vervolgens direct aan jouw rechterhand op plek 5 of 6 geteld vanaf de slagboom.
Schagen
Pand Raak
Laan 21
1741 EA Schagen
Beverwijk
Breestraat 95-1
1941EG Beverwijk
KVK: 60021969
BTW: NL853734574B01

Veelgestelde Vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Doen jullie alleen online?

Ook offline activiteiten nemen wij mee. Wel zien we dat online vaak het meeste te halen valt voor onze opdrachtgevers, terwijl veel budget nog offline wordt besteed. Daarom ligt onze eerste focus vaak op online.

Hoe gaan jullie om met bestaande medewerkers?

Medewerkers die een rol spelen in de marketing, nemen wij mee in onze aanpak. Zij ontwikkelen zichzelf daardoor tot betere marketeer. Dagelijks werken medewerkers van onze klanten op onze kantoren.

Kunnen jullie bij ons op locatie komen zitten?

Afhankelijk van de capaciteit die we hebben, komen we regelmatig bij jullie op locatie. We zullen nooit alle tijd op locatie besteden, met als reden dat we vaak meerdere specialisten laten meewerken aan jouw marketingbeleid.

Bekijk hier alle veelgestelde vragen