Business Marketing

Verstevigen en uitbouwen van business? Meer en betere opdrachtgevers aantrekken? Slimmer communiceren met bestaande relaties? Wij zetten jullie voordeur open en ontwikkelen optimale relaties met bestaande en nieuwe relaties.

Wat we doen:

Marktonderzoek

Een gedegen marketingaanpak begint met optimaal inzicht in trends, marktontwikkelingen en klantbehoeften. Mogelijke oplossingen: desk research, field research, enquêtes, data sources, AB testing, pilots.

Marketing Strategie Canvas

Het traject om in ongeveer 4 weken een kraakheldere marketingstrategie te definiëren. Begeleid door onze strategen, in co-creatie met jullie Management Team. Dit traject werkt zo:

01
Branding & Positioning

Positionering gaat over jullie plek in het weiland, branding is het fundament waarop we jullie marketingbeleid gaan uitbouwen. In onze inspirerende trajecten ontwikkelen we met jullie een basis om trots op te zijn. Denk hierbij aan een representatieve en aantrekkelijke corporate identity.

02
Marktbewerking
(online marketing, offline)

Business maken begint met optimaal zichtbaar en vindbaar zijn voor (potentiële) klanten. Interesse wekken, voorkeur kweken en aandacht omzetten naar waardevolle nieuwe contacten.Actieve marktbewerking is de basis van onze dienstverlening. Denk aan zoekmachines, social media, marketing automation, optimaal presterende websites.

03
Contentontwikkeling
(content, design, fotografie, video)

Waar gaan we het over hebben? Een essentiële vraag: spot on content werkt als een magneet. Of het gaat om tekst, fotografie, video of geluid: jouw marketing team werkt continu aan deze basis.

04
Media
(Indeed, socials, TPM, OOH)

Waar bevindt onze doelgroep zich? Welke websites worden bezocht? Welke kranten of tijdschriften worden gelezen? Is Out of Home mogelijk interessant? Bouw naamsbekendheid als een baas.

05
Tech & Tooling
(software, automation, ai)

Tech en tooling faciliteren het volledige beleid. Het zorgt voor optimale ondersteuning van Workflows. Het verzamelt data en maakt de vertaling naar onmisbare inzichten. Van Tech naar toegevoegde waarde.

Hulp nodig bij jullie uitdaging?

Bart Degeling, Consultant & Partner bij Bambuu
Bart Degeling
Consultant / Partner

Plan dan een vrijblijvende call in met Bart Degeling