Onze aanpak.

Bambuu levert een winnend marketingbeleid voor groeibedrijven. We starten met een intake waar een glasheldere marketingstrategie en -roadmap uit volgt. Onze - of eigenlijk jullie - Marketing strateeg presenteert het plan aan jullie marketingteam en MT.

Daarna start de uitvoer van de voorgestelde offline en online aanpak. Hiervoor koppelen we ons team van Bambuu marketingspecialisten aan jullie team of MT. We werken samen in een strak ritme (en vaste structuur) waarmee we doorlopend lanceren, leren en optimaliseren. Op deze manier bereiken we samen het optimale resultaat.

1. Marsroute bepalen
Marketing strategie canvas:
1
2
3
4
Start
Arrow-icon

Starten met ontwikkeling strategie. Hiervoor werken we met ons eigen Marketing Strategie Canvas. In workshop setting met jullie MT - aangevuld met onze research - komen wij tot een glasheldere stip op de horizon, vertaald naar: wat gaan we morgen doen?

2. Fundament neerzetten
Q1
Check-icon
Check-icon
Check-icon
Q2
Check-icon
Check-icon
Check-icon
Fundament
Arrow-icon

De aanpak begint met het neerzetten van het fundament. Denk daarbij aan brand en corporate identity, meetbaarheid, content, website op orde, databases, marketing automation, dashboarding, meeting en informatie structuren.

3. Aanpak uitrollen
Q3
Maandelijks:
Check-icon
Check-icon
Check-icon
Per kwartaal:
Check-icon
Check-icon
Check-icon
Doorlopend
Arrow-icon

Daarna volgt het uitrollen van het beleid, met het hele betrokken team. Dit doen we agile: vaak wekelijkse afstemming met alle stakeholders. Snel leren en optimaliseren. Ieder kwartaal bepalen we de beste next steps om tot de stip op de horizon te bewegen.

Grip op jouw marketing.

Bambuu organiseert het complete marketingspeelveld. Van strategie tot regie en specialistische uitvoering. Van branding tot media & website ontwikkeling. Van offline marketing tot online.

Strategie
Stip op de horizon
Waardepropositie 
Groeistrategie
Branding & 
positionering
Brand statement
Corporate Identity
Positioning
Marketing
& media
Buyer Persona/Journey
Media
Marketingbeleid
Campagnes
Organisatie
Werkafspraken
KPI structuur
Overlegritme
Bemensing

Dit wordt jullie nieuwe marketing team.

1

Jullie krijgen een eigen Marketing Strateeg. Deze werkt samen met jullie Management Team aan een glasheldere strategie. Vanaf hier start de uitrol van jullie marketingbeleid.

2

De Strateeg formeert een team, bestaande uit:

marketing specialisten vanuit Bambuu

marketing medewerkers vanuit jullie organisatie (als deze aanwezig zijn) en

externe leveranciers (vanuit jullie of vanuit ons Bambuu Partner Netwerk).

Jullie
Management
Team
Bambuu Strateeg ontwikkelt de strategie met jullie MT.
Bambuu
team
Jullie
Leveranciers
Jullie eigen partijen, zoals de webbouwer.
Externe
Specialisten
Copywriters, fotografen, programmeurs.
Jullie
Marketing
Team
Marketeer, marketingmanager.
Onze
Partners
Onze partners, zoals IT-specialisten en video partijen.

Wat doen wij wel en wat niet?

Bambuu organiseert het complete marketing speelveld. Van strategie, tot branding en positionering. Van online en offline marketing. Tot de organisatie en bemensing van dit geheel. Dit alles onder de regie van jullie eigen strateeg.

Strategie, marketing, media, content en design doen we zelf.
Voor video, animatie en complexe IT-klussen, hebben we vaste partners.

Bij ITQ geloven we in een langdurige samenwerking met leveranciers. We willen samen de reis aangaan waarin de ‘leverancier’ opschuift naar ‘partner’ die ons gevraagd en ongevraagd adviezen geeft, meedenkt en de ruimte voelt om nieuwe concepten voor te stellen en te ontwikkelen. Afspraken maken, van elkaar op aan kunnen, en een ‘doe wat je zegt mentaliteit’, horen hierbij. Binnen het partnership met Bambuu werken we nauw samen om ITQ marketing naar het volgende niveau te brengen en gaan we hard vooruit.

Bertwin Oudenampsen
ITQ

Met Bambuu hebben we in rap tempo een professionaliseringsslag kunnen maken in onze online marketing! Er wordt écht meegedacht en snel geschakeld bij nodige koerswijzigingen. We zijn erg tevreden met deze samenwerking.

Mireille Besseling
&niped

Bambuu en Huisdierenbazaar werken sinds enkele maanden samen op het gebied van internetmarketing. We zijn zeer tevreden over de resultaten en het fijne contact. De lijnen zijn kort er er wordt uitstekend meegedacht. Keep pushing!

Jeroen Koomen
Huisdierenbazaar

Na mijn start als marketeer bij Breinstein hebben we veel energie gestoken in het opzetten van een optimale samenwerking met Bambuu. Door gerichte communicatie en vertrouwen in elkaars kwaliteiten kwamen we al snel tot de gewenste output. Ons marketingteam bestaat in mijn ogen uit een deel intern en een deel Bambuu; het voelt als één team

Aranka Oud
Breinstein

Hulp nodig bij jullie specifieke uitdagingen?

Laat één van onze Strategen vrijblijvend met jullie meekijken.