Aan de slag met Teamwork

Erik Dijkman
Door:
Erik
Monday
29
March
2021
Bambuu Nieuws

Waar wij kritisch kijken naar (marketing)processen bij onze opdrachtgevers, zo proberen wij onszelf ook kritisch tegen het licht te houden. Regelmatig halen we feedback bij onze opdrachtgevers op om de samenwerking te evalueren.  

Een vaker gehoorde opmerking bij een deel van onze klanten is het ontbreken van een omgeving waar je zelf realtime mee kunt kijken in de voortgang van de marketingacties. Dit was niet slecht, maar kon wel beter. Per april stappen we daarom als bedrijf over naar Teamwork, een veelomvattend projectmanagementsysteem. Eén van de kenmerken wij dit systeem op hebben beoordeeld na een lange zoektocht, is het kunnen delen van taken aan klanten en het realtime mee kunnen kijken in voortgang van de planning. Dat zorgt wellicht voor net meer overzicht en rust.

Neem contact op met je Strateeg om als ‘early bird’ mee te kunnen kijken in Teamwork. Op een later moment in het jaar zodra we het systeem volledig ge-embed hebben binnen Bambuu, gaan wij alle opdrachtgevers informeren over de extra mogelijkheden.

Arrow icon
Erik Dijkman
Erik Dijkman
Algemeen Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.