Bambuu 10 jarig jubileum

3 mei was de grote dag! Bambuu 10 jaar! Alle Bambuu's hadden het kantoor versiert om Bas & Sietse in het zonnetje te zetten met slingers en een trip down memory lane door het gehele kantoor. In de middag hebben we hier met een speech, een mooi cadeau voor de heren en een heerlijk lunch voor ons allen bij stil gestaan.

3 mei was de grote dag, Bambuu 10 jaar! En 12 mei was het eindelijk zover! Het 10 jarig jubileum van Bambuu werd echt groots gevierd in het STRAAT museum met alle klanten.

Lennie Overman
Door:
Lennie
Friday
12
May
2023
Fun

12 mei was het eindelijk zover! Het 10 jarig jubileum van Bambuu werd echt groots gevierd in het STRAAT museum met alle klanten.

Er werd veel gekletst, heel tof om je klanten in een andere setting beter te leren kennen. Sietse en Bas gaven nog een mooie speech om iedereen te bedanken voor hun komst en toewijding aan het bedrijf de afgelopen 10 jaar. Naast al het socializen gingen er ook de nodige voetjes van de vloer!

Wij willen alle klanten bedanken die het 10 jarig jubileum met ons hebben gevierd. En hopen dat jullie net zoveel hebben genoten als dat wij samen met jullie hebben gedaan.

En Bas & Sietse. Nogmaals gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal. Wat begon bij bier en uitgroeide tot een bedrijf dat nu 10 jaar bestaat! Chapeau!

Het feest opnieuw beleven? Of kon je er helaas niet bijzijn? Gelukkig hebben we de foto's en video's nog.


Arrow icon
Lennie Overman
Lennie Overman
Bureau Manager

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.