Bambuu denkt mee over Marketing Manifest: de nieuwe rol van marketing

Maandag 1 maart organiseerde PIM het overleg 'Marketing Manifest: de nieuwe rol van marketing'. Namens Bambuu schoof Sietse aan om mee te denken over het plan.

Raymond Kingma
Door:
Raymond
Wednesday
3
March
2021
Bambuu Nieuws

Op maandag 1 maart organiseerde PIM het overleg 'Marketing Manifest: de nieuwe rol van marketing'. Stefan Harzevoort en Aljan de Boer lanceerden tijdens dit overleg de vroege versie van het Marketingmanifest voor Nederland. Zo'n 50 mensen uit het werkveld (cmo's, ondernemers, hoogleraren) waren aanwezig bij de sessie.

Sietse Kingma van Bambuu mocht aanschuiven om mee te denken over de opzet.

Uitgangspunt van het manifest is dat er gigantisch veel zaken zijn veranderd in de afgelopen jaren, die impact hebben op de marketingrol. Denk daarbij aan praktische zaken zoals mogelijkheden en middelen. Maar ook aan meer fundamentele zaken, zoals de rol van marketing in de brede organisatie en maatschappelijke ontwikkelingen.

In ruim een half uur heeft Aljan de eerste opzet van het manifest toegelicht. Over drie vlakken - maatschappij, strategie en leiderschap - is door PIM een frisse kijk op het marketingrol gegeven.

Aansluitend gingen de deelnemers in aparte groepen uiteen om de afzonderlijke vlakken te bespreken. Ter afsluiting is de feedback vanuit de verschillende groepen teruggegeven aan het PIM bestuur. Het manifest zal op een later moment door PIM gepresenteerd worden.

Lees hier meer over de aanleiding van dit project.

Over PIM

PIM - Platform Innovatie in Marketing - is een toonaangevende vereniging zich bezig houdt met het innoveren van de marketingrol, zodat er meer betekenisvolle impact gemaakt kan worden.

Arrow icon
Raymond Kingma
Raymond Kingma
Lead Marketeer

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.