Bambuu en Studiodock strategische partners in nieuwe fase Reeleezee

Reeleezee vereenvoudigt de financiële processen (o.a. boekhouden, kassasystemen) voor ondernemers (ZZP en MKB) en de dienstverlening van accountants voor ondernemers met de lancering van een nieuwe baanbrekende app, een vernieuwde website én gelijktijdig een vereenvoudiging van het abonnementenmodel.
Geschreven op:
2/10/2019

Reeleezee, uitvinder van online boekhouden in Nederland in 2002 en onderdeel van de Exact Groep, vereenvoudigt de financiële processen (o.a. boekhouden, kassasystemen) voor ondernemers (ZZP en MKB) en de dienstverlening van accountants voor ondernemers met de lancering van een nieuwe baanbrekende app, een vernieuwde website én gelijktijdig een vereenvoudiging van het abonnementenmodel. Deze stappen vloeien voort uit een intensieve samenwerking met Studiodock en Bambuu op strategisch vlak en worden wereldkundig gemaakt met een launchcampagne.

Reeleezee, Ties Arts:

"Reeleezee is een sterk merk in de wereld van online boekhouden en online kassasystemen (Cashr) voor Nederlandse ondernemers en accountants. Onze kernwaarden zijn innovatie, eenvoud, gemak en servicegerichtheid - we willen de gebruikersbeleving bij ondernemers en accountants optimaliseren. Samen met Studiodock en Bambuu hebben wij onze kernwaarden vertaald in relevante oplossingen voor onze klanten zoals een nieuwe app, vernieuwde interface van de applicatie, een vereenvoudigd abonnementenmodel en een nieuwe campagne: Supporter van ondernemers."

Studiodock, Sergo Kraljev:

"Naast de nieuwe look en feel is er intensief gewerkt aan een vernieuwde website onder de motorkap. Sitesnelheid en mobiele gebruikservaring zijn continu speerpunten geweest in het proces waarbij Bambuu verantwoordelijk is voor strategie en Studiodock voor de onderliggende techniek. Het verbeterde technische fundament draagt verder bij aan de vernieuwing van Reeleezee."

Bambuu, Erik Dijkman:

"Samen met Studiodock hebben we gesleuteld aan het stevige marketingfundament dat er al stond. De buyer journeys van de diverse marketingdoelgroepen zijn geanalyseerd en verder geoptimaliseerd, van oriëntatie tot aankoop en gebruik. Het resultaat is een nieuw hoofdstuk in het bestaan van Reeleezee met een volledige nieuwe positionering, vernieuwd digitaal fundament en grootschalige landelijke campagne. Dat heeft niet alleen een directe impact, het resulteert ook in een marketingoplossing voor de lange termijn. Ik ben trots op het feit dat we dit samen met Studiodock en de overige partners in een tamelijk kort tijdsbestek hebben gerealiseerd."


Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant