Bambuu geeft online marketing workshop aan ROC Horizon College studenten

Raymond Kingma
Door:
Raymond
Thursday
20
December
2018
Bambuu Nieuws

Woensdag 12 december organiseerde het Centrum voor Ondernemerschap van ROC Horizon College alweer voor de zesde keer de Ondernemersconferentie. Deze Ondernemersconferentie vond plaats op de locatie van Rabobank Alkmaar, met als doel studenten in het ondernemerschapsonderwijs te inspireren, door verschillende sprekers en workshops. Studenten konden zich hiervoor aanmelden, wat heeft gezorgd voor een opkomst van maar liefst 135 enthousiaste studenten!

Onze Bambuu’s Jeroen van Kesteren en Raymond Kingma waren gevraagd om één van deze workshops te organiseren omtrent online marketing!

In de workshop van Jeroen en Raymond stond het thema ‘meer klanten met online marketing’ centraal.

De studenten kregen onder andere inzicht in de gehele buyer’s journey en de reden waarom het verstandig is om bovenin de funnel al aanwezig te zijn met marketing activiteiten. Je wilt potentiële klanten al binnenhalen op het moment dat zij nog aan het oriënteren zijn, eigenlijk zelfs daarvoor al, als zij nog niet eens weten dat ze een ‘probleem’ hebben. Wanneer je dan al aanwezig bent, heeft jouw bedrijf een streepje voor tijdens de beslissing, ze kennen jouw bedrijf immers al!

Naast de presentatie van Jeroen en Raymond, kregen de studenten ook een opdracht, die volledig aansloot bij het thema: bedenk hoe je slim de oriënterende bezoekers kunt werven om ze vervolgens te verleiden om jouw product te kopen, oftewel haal klanten binnen voor jouw bedrijf door online marketing in te zetten. Deze opdrachten zijn hierna kort gepitcht door de studenten.

De studenten kwamen met goede ideeën voor hun eigen bedrijven en hebben de tips in de workshop direct kunnen verwerken in hun eigen business plannen!

Wil jij hier eens over sparren voor jouw bedrijf? Laat het weten en wij helpen je hier graag mee!

Hieronder vind je een korte impressie van deze Ondernemersconferentie!


Arrow icon
Raymond Kingma
Raymond Kingma
Lead Marketeer

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.