Bambuu geeft online marketing workshop aan ROC Horizon College studenten

Studenten aware maken van de impact van online marketing!
Geschreven op:
20/12/2018

Woensdag 12 december organiseerde het Centrum voor Ondernemerschap van ROC Horizon College alweer voor de zesde keer de Ondernemersconferentie. Deze Ondernemersconferentie vond plaats op de locatie van Rabobank Alkmaar, met als doel studenten in het ondernemerschapsonderwijs te inspireren, door verschillende sprekers en workshops. Studenten konden zich hiervoor aanmelden, wat heeft gezorgd voor een opkomst van maar liefst 135 enthousiaste studenten!

Onze Bambuu’s Jeroen van Kesteren en Raymond Kingma waren gevraagd om één van deze workshops te organiseren omtrent online marketing!

In de workshop van Jeroen en Raymond stond het thema ‘meer klanten met online marketing’ centraal.

De studenten kregen onder andere inzicht in de gehele buyer’s journey en de reden waarom het verstandig is om bovenin de funnel al aanwezig te zijn met marketing activiteiten. Je wilt potentiële klanten al binnenhalen op het moment dat zij nog aan het oriënteren zijn, eigenlijk zelfs daarvoor al, als zij nog niet eens weten dat ze een ‘probleem’ hebben. Wanneer je dan al aanwezig bent, heeft jouw bedrijf een streepje voor tijdens de beslissing, ze kennen jouw bedrijf immers al!

Naast de presentatie van Jeroen en Raymond, kregen de studenten ook een opdracht, die volledig aansloot bij het thema: bedenk hoe je slim de oriënterende bezoekers kunt werven om ze vervolgens te verleiden om jouw product te kopen, oftewel haal klanten binnen voor jouw bedrijf door online marketing in te zetten. Deze opdrachten zijn hierna kort gepitcht door de studenten.

De studenten kwamen met goede ideeën voor hun eigen bedrijven en hebben de tips in de workshop direct kunnen verwerken in hun eigen business plannen!

Wil jij hier eens over sparren voor jouw bedrijf? Laat het weten en wij helpen je hier graag mee!

Hieronder vind je een korte impressie van deze Ondernemersconferentie!


Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant