Bambuu genomineerd voor DeReclamebureau50

DeReclamebureau50 is de lijst van de 50 meest invloedrijke mensen in de Nederlandse reclamebureauwereld.
Geschreven op:
21/10/2021

Vorige week werd ik verrast met een nominatie voor DeReclamebureau50 2022. Dit is één van de deelverkiezingen waar ook de meer bekende variant DeMedia100 toebehoort. De lijst met de 100 meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media afgelopen jaar aangevoerd door Arjan Lubach, John de Mol en Eva Jinek. DeMedia100 en DeReclamebureau50 wordt vastgesteld op basis van een onderzoek van MediaTest, waarvoor 40.000 professionals in media en marketingcommunicatie werden benaderd.

DeReclamebureau50 is de lijst van de 50 meest invloedrijke mensen in de Nederlandse reclamebureauwereld. Mensen die mij/Bambuu kennen, weten dat wij ons niet direct profileren als ‘Reclamebureau’. Laat staan dat ik ons thuis vind horen tussen namen als Media.Monks (vorig jaar winnaar aangevoerd door Victor Knaap), TBWA\​NEBOKO, Natwerk en Indie. Toch komt de nominatie niet helemaal uit het niets. Als strategisch marketingbureau zijn wij namelijk wel degene die met onze klanten bepalen waar de marketingeuro’s aan besteed gaan worden. 

Ook is reclame ondertussen veel meer dan grote campagnes op televisie, radio en gedrukte media. In 2020 werd in Nederland voor het eerst meer dan de helft van het reclamebudget (52% van totaal 4,4 miljard euro) besteed aan online advertenties. Dit is gelukkig in de lijst ook terug te zien. Naast bureaus als Bambuu wordt deze ook aangevuld met social advertising en search bureaus. 

8 december 2021 worden de winnaars van de diverse lijsten bekendgemaakt tijdens het DeMedia100 | DeMarketing 100 Diner in de Kromhouthal in Amsterdam.


Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant