Bambuu in een nieuw jasje

We vonden het tijd worden voor een nieuwe jas. Eentje die beter past bij wie we zijn gewórden. Een volwassen, professioneel middelgroot marketingbureau. Nieuwsgierig?

Bas van Petten
Door:
Bas
Friday
4
March
2022
Bambuu Nieuws

Toen we ruim 8 jaar geleden met Bambuu begonnen, hebben we zelf een soort huisstijl bij elkaar gesprokkeld. Logo maken met een gedownload lettertype. Templates laten ontwerpen via 99Designs. Dat soort dingen. Je moet wat, zeker als je nog niet echt ruimte hebt om te investeren.

Inmiddels vonden we het tijd voor een nieuwe jas. Eentje die beter past bij wie we zijn gewórden. Een volwassen, professioneel middelgroot marketingbureau. Dat landelijk actief is in het begeleiden van groeibedrijven naar een Champions League marketingbeleid.

Uitwerking

Samen met onze partner OFFF studio zijn we aan de slag gegaan. Met een logo, kleurstellingen, beeldtaal: uiteindelijk vertaald naar verschillende uitingen - waarvan de website de spannendste was. Big deal? Op schaal van de wereldproblematiek natuurlijk niet. Maar voor ons team toch een leuk moment om met een fris plaatje naar buiten te mogen!

Logo en kleurenpalet
Lettertype en patroon
Voorbeeld advertentie

Vertaling naar de praktijk

Het resultaat van de doorvertaling ben je waarschijnlijk nu aan het bewonderen op www.bambuu.nl. De nieuwe website was namelijk veruit het grootste project. Wat naast de aanpassing naar de nieuwe uitstraling hebben we ook geprobeerd onze propositie beter te vangen. Waardoor het als het goed is nog duidelijker is wat we doen en voor wie. 

Naast de website hebben we o.a. ook een auto laten beletteren door onze klant Inpromo en hebben we diverse merchandise laten maken. Denk aan een Bambuu Hoodie, een Dopper, pennen en notitieboekjes. Hieronder wat voorbeelden.

Belettering auto
Hoodies
Notitieboekje
Arrow icon
Bas van Petten
Bas van Petten
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.