Bambuu en Webreact lanceren 4 nieuwe websites voor VAPRO

Een intensieve samenwerking tussen Bambuu en VAPRO zorgde voor een vernieuwde positionering en marketingstrategie welke is ingezet medio 2018, met 4 nieuwe websites als gevolg.
Geschreven op:
13/11/2019

Samen met Webreact heeft Bambuu recent vier nieuwe websites opgeleverd voor VAPRO. Dit is een gevolg van een vernieuwde positionering en marketingstrategie ingezet in 2018. VAPRO staat onder meer bekend om hun bekende tak Opleidingen maar hebben een wereld aan diensten rondom haar doelgroep procesoperators toegevoegd, exact in het verlengde van hun pay-off: 'Empowering people and industries'. Elke business unit heeft nu eigen digitale visitekaartje waar Webreact hard aan heeft gewerkt de laatste maanden met de begeleiding van Bambuu en partners. De totale dienstverlening bestaat uit: Lesmateriaal, Trainingen, C.L.O., Detachering en Maintenance. Natuurlijk moeten ook deze diensten goed zichtbaar zijn onder de noemer VAPRO.

Benieuwd hoe deze websites eruit zien? 

Collega en Marketing Strateeg Erik Dijkman vertelt over de samenwerking met Vapro:

"Met de launch van vier nieuwe sites is er een gezicht gegeven aan de voorkant als gevolg van een marketingstrategie die wij gezamenlijk zijn gestart 1,5 jaar geleden. Begonnen met lokale marketingstrategie voor business unit VAPRO Trainingen en inmiddels is elke business unit online neergezet. Het stelt ons staat om per business unit de customer journey in te richten op basis van de behoeftes van de diverse doelgroepen. De volgende stap is nog meer synergie tussen de labels te ontwikkelen voor bestaande en nieuwe klanten om autoriteit van VAPRO verder te activeren."


Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant