Ook in 2023 eerste plek voor Bambuu in Emerce100

Strategisch marketingbureau Bambuu noteert voor derde maal op rij een toppositie in Emerce100.

Strategisch marketingbureau Bambuu noteert voor derde maal op rij een toppositie in Emerce100. Emerce100 is een onafhankelijk overzicht van de best beoordeelde ondernemingen in marketing en digital, volgens imagoonderzoek onder beslissers door Motivaction. In 2021 werd Bambuu voor het eerst opgenomen in de lijst.

Bas van Petten
Door:
Bas
Friday
28
April
2023
Bambuu Nieuws

Purmerend - 28 april 2023

Strategisch marketingbureau Bambuu noteert voor derde maal op rij een toppositie in Emerce100.

Emerce100 is een onafhankelijk overzicht van de best beoordeelde ondernemingen in marketing en digital, volgens imago-onderzoek onder beslissers door Motivaction. In 2021 werd Bambuu voor het eerst opgenomen in de lijst.

Dit jaar werden in totaal 559 organisaties onderzocht, verdeeld over 55 categorieën. Respondenten worden bevraagd over service, prijs, kwaliteit en innovatie.

Sietse Kingma van Bambuu:

"Afgelopen jaar stonden we met Bambuu in lijsten als de Fonk Agency 150, de NLgroeit Scaleup top 250 en waren we voor de 5e maal FD Gazelle. Emerce100 is een lijst waar je absoluut tussen wil staan als bureau, dat doen we nu voor 3e jaar op rij.

Het is bekend dat de lijst veel gebruikt wordt bij oriëntatie, zowel door potentiële medewerkers als opdrachtgevers. Om dan wederom op de eerste plaats in onze categorie te eindigen, is erg fijn en een groot compliment voor het hele Bambuu-team."

De Emerce100 verscheen dit jaar voor de 18e keer en is weer integraal te bekijken op Emerce.nl.

Arrow icon
Bas van Petten
Bas van Petten
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.