Bambuu officieel Webflow Silver partner

Wat is Webflow en wat zijn de voordelen van ons partnership?
Geschreven op:
18/3/2020

Al jaren gebruiken wij bij Bambuu Webflow om landingpages te ontwikkelen. Webflow is een online ‘no code’ website ontwikkel platform waarmee je relatief snel en eenvoudig prachtige websites kunt ontwikkelen. Ik zeg ‘relatief eenvoudig’ want onze marketeers moeten echt wel even in de schoolbanken om er mee te leren werken. Daarnaast hebben wij intern en extern experts die ons helpen bij de eerste setup van de sites. 

Voorbeelden van landingspagina’s die wij recent gemaakt hebben:

Nb. Landingpages hebben vaak een tijdelijk karakter, dus het kan zijn dat sommige url’s niet meer werken. Neem gerust contact met ons op en we sturen je direct een paar nieuwe voorbeelden.

Zo ziet het cms van Webflow er uit.

Bambuu Webflow Silver partner

Recent zijn wij officieel partner geworden van Webflow. Dit betekent dat we hierdoor een kort lijntje hebben met de experts in Amerika en dat we als eerste nieuwe features kunnen testen en gebruiken. 

Webflow voor websites?

Ja, Webflow is zeer geschikt om websites mee te maken. Uitdaging bij websites is alleen dat deze vaak een kritiek onderdeel zijn van een bedrijf en je als leverancier dus ook je service level hierop aan moet passen. Een specialist moet dan in het weekend ook beschikbaar zijn voor eventuele ondersteuning en dat kan Bambuu nu niet goed organiseren. Daarom gebruiken wij het nu vooral voor landingpages (aparte websites  los van de bestaande website zoals bijvoorbeeld een ‘Werken bij’ website). Wil de klant wel een Webflow website, dan dan één van onze partners te koppelen. 

Voorbeelden van websites die met Webflow gemaakt zijn:

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant