Emerce100: Bambuu pakt eerste plaats

Emerce100: Na 3 jaar op rij een top 10 notering (vorig jaar gedeeld tweede), prijkt Bambuu dit jaar bovenaan in de Emerce100 ranking van ‘Digital Marketingbureaus’. Een bekroning op ons werk, mogelijk gemaakt door stemmen van onze opdrachtgevers en partners.

Na 3 jaar op rij een top 10 notering (vorig jaar gedeeld tweede), prijkt Bambuu dit jaar bovenaan in de Emerce100 ranking van ‘Digital Marketingbureaus’. Een bekroning op ons werk, mogelijk gemaakt door stemmen van onze opdrachtgevers en partners.

Bas van Petten
Door:
Bas
Thursday
28
April
2022
Bambuu Nieuws

Inmiddels is het de zeventiende keer dat Emerce deze ranking publiceert. In meerdere categorieën beoordelen beslissers uit de online industrie de prestaties van dienstenleveranciers op diverse vlakken. Hier komt uiteindelijk een gemiddeld aantal sterren uit op een schaal van 7. Bambuu scoort dit jaar een 6,5 wat omgerekend een 9,3 zou betekenen op een schaal van 1 tot 10. Laat dat nu toevallig ook het cijfer zijn waarmee Bambuu al twee jaar op rij beoordeeld is door opdrachtgevers via Feedback Company.

In zowel 2020 en 2021 scoorde Bambuu gemiddeld een 9,3 behaald met klantbeoordelingen via Feedback Company.

Hoge overall score

Dat we het niet enkel goed doen in onze 'eigen' categorie digital marketingbureaus, blijkt wel uit twee andere noteringen die we ook hebben mogen ontvangen. In de categorie Digitale Dienstverleners staan we namelijk vermeld met een gedeelde tweede plaats. En, een nog betere waardering voor iedereen die Bambuu ademt: in de overall ranking, van alle bureaus van Nederland, in alle verschillende categorieën, scoren we een 7e plaats dit jaar!

Ludieke video’s

Om onze eerste prijs wat kracht bij te zetten publiceerde we twee dagen voor bekendmaking een video waarin oprichter en eigenaar Bas van Petten een deel van het team op ludieke wijze motiveert om de prijs in de wacht te slepen (geïnspireerd op het begin van de videoclip 'Love Dies Young - Foo Fighters' en een ode aan Johan Cruijff). 

Twee dagen later, toen de Emerce100 gepubliceerd was, deelde we een tweede video waarin we met een knipoog de momenten na de prijsuitreiking simuleerde. 

Video 1: De voorbereiding

Video 2: De prijsuitreiking

De video is gemaakt door vriend van de show Joeri Postma van 15twelve Design. Mede mogelijk gemaakt door Spurd, P3, Tenuetje.nl, Van Hees Bedrijfsfotografie en natuurlijk de medewerkers van Bambuu die zich toch schaamteloos durfden te geven in deze publicaties.

Arrow icon
Bas van Petten
Bas van Petten
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.