Bambuu spreker op RealHosting Partner Event 2019

3 oktober 2019 stond het Conferentiecentrum BIT-MeetMe in het teken van het Partner Event van RealHosting. Dit jaar was Nina Rawie gevraagd om als spreker Bambuu te vertegenwoordigen met een interessante workshop over content marketing.
Geschreven op:
7/10/2019

De voorgaande jaren waren een groot succes. Om deze reden heeft RealHosting gekozen om het op dit jaar op een grotere locatie te doen. Daarnaast was er vraag naar meer interactie. Deze wens werd ingewilligd in de vorm van een aantal workshops. Zo kon je kiezen uit een datacenter tour, een scrum workshop, laravel framework, plesk obsidian en onze eigen workshop; content marketing.

Workshop content marketing

De workshop content marketing heeft als hoofdonderwerp; “hoe kun je online de klant verleiden en zorgen dat hij in contact komt met jou”. De wereld digitaliseert in een moordend tempo. Dit brengt ongelofelijk veel kansen met zich mee. Elke potentiële klant of toekomstig werknemer oriënteert zich op internet en maakt beslissingen op basis van online informatie. 

Nina heeft in haar workshop laten zien dat online zichtbaarheid voor iedereen mogelijk is. Ze liet goede, maar ook minder goede voorbeelden zien van hoe je content kunt inzetten in een marketingbeleid. Ook tools en tips binnen content marketing kwamen aan bod.

Bekijk hieronder de video over het RealHosting Partner Event 2019.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!


Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant