Bambuu spreker op RealHosting Partner Event 2019

Nina Chrispijn
Door:
Nina
Monday
7
October
2019
Bambuu Nieuws

De voorgaande jaren waren een groot succes. Om deze reden heeft RealHosting gekozen om het op dit jaar op een grotere locatie te doen. Daarnaast was er vraag naar meer interactie. Deze wens werd ingewilligd in de vorm van een aantal workshops. Zo kon je kiezen uit een datacenter tour, een scrum workshop, laravel framework, plesk obsidian en onze eigen workshop; content marketing.

Workshop content marketing

De workshop content marketing heeft als hoofdonderwerp; “hoe kun je online de klant verleiden en zorgen dat hij in contact komt met jou”. De wereld digitaliseert in een moordend tempo. Dit brengt ongelofelijk veel kansen met zich mee. Elke potentiële klant of toekomstig werknemer oriënteert zich op internet en maakt beslissingen op basis van online informatie. 

Nina heeft in haar workshop laten zien dat online zichtbaarheid voor iedereen mogelijk is. Ze liet goede, maar ook minder goede voorbeelden zien van hoe je content kunt inzetten in een marketingbeleid. Ook tools en tips binnen content marketing kwamen aan bod.

Bekijk hieronder de video over het RealHosting Partner Event 2019.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!


Arrow icon
Nina Chrispijn
Nina Chrispijn
Marketing Strateeg

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.