Bambuu te gast bij radio RTV Purmerend

Woensdagochtend begon de dag iets anders voor onze Sietse. Hij was te gast bij het live radioprogramma Koffie Lokaal van Radio Purmerend. Omdat wij genomineerd zijn voor de Rabobank Startersprijs ontvingen we van RTV Purmerend een uitnodiging om ons verhaal te doen op de radio. Een super gave ervaring!
Geschreven op:
17/3/2016

Benieuwd hoe het Sietse af ging? Luister hieronder het interview terug.

 

Een leuk gesprek

In een klein, knus hokje in de voormalige basisschool De Ark werd Sietse ontvangen door de drie medewerkers die op dat moment aan het werk waren. Hij was er even van te voren, om kennis te maken en kort te bespreken hoe het interview in zijn werk gaat. 

‘Erg spannend was het niet, omdat ik natuurlijk wel scherp heb wat Bambuu precies doet. Uiteindelijk werd het interview dan ook een erg leuk gesprek.’

Koffie Lokaal

Wekelijks presenteert Linuccia Burghoorn het radioprogramma Koffie Lokaal, een gezellig radioprogramma met veel aandacht voor lokaal, regionaal en landelijk nieuws en achtergronden. Ondernemerschap is één van hun onderwerpen. Sietse vertelde onder ander over het genereren van leads, het helpen van ondernemingen met online marketing en waarom Bambuu gevestigd is in Purmerend.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant