Bambuu voor web- en mediabureaus

Bambuu heeft verschillende partnerships met website-ontwikkelaars en mediabureaus. Deze partijen breiden hiermee op een logische manier hun dienstverlening uit, zonder dat ze hiervoor een extra afdeling op hoeven te tuigen. Het leidt tot meer tevreden klanten en toename van omzet.
Geschreven op:
4/11/2016

Samenwerking met Bambuu leidt tot meer klanttevredenheid en directe toename van de omzet.

Voorbeeld

Voorbeeld hiervan is onze succesvolle partnership met Arlanet. Dit is een gespecialiseerd en gerenommeerd software ontwikkelaar. Arlanet helpt organisaties met digitale transformatie, wat bijvoorbeeld leidt tot nieuwe websites en webwinkels.

Met een nieuwe website of webwinkel ben je er nog niet. Dat beseffen de professionals van Arlanet als geen ander. Daarom vliegt Arlanet regelmatig Bambuu in. Bambuu start met een analyse en advies, om vervolgens de digital marketing op te kunnen pakken. Nodige aanpassingen aan de website kunnen zo efficiënt geregeld worden door de korte lijnen tussen opdrachtgever, Arlanet en Bambuu.

Voordelen

Dit is slechts één van de voorbeelden. Belangrijkste voordelen van web- en mediabureaus om Bambuu in te vliegen?

 • Fullservice, zonder extra FTE's
  Je haalt de expertise in huis van een fullservicebureau, zonder dat je hiervoor een hele afdeling moet gaan optuigen. Kortom: wordt een waardevollere leverancier zonder risico's.

 • Meer werk voor jullie
  Onze plannen en analyses zorgen voor nieuwe wensen, bijvoorbeeld voor de website of advertentiecampagnes. Dit leggen wij weer neer bij jouw bureau, waardoor de omzet per klant op korte termijn omhoog gaat.

 • Nieuwe klanten
  Bambuu heeft regelmatig opdrachtgevers die andere diensten nodig hebben, zoals een nieuwe website of een mediacampagne. Ook in die situatie is het lijntje snel gelegd... Zo zorgt Bambuu tevens voor nieuwe klanten.

 • Waardevollere relaties
  Op lange termijn zorgt Bambuu voor meer omzet, doordat je klanten online succesvoller worden. Dit zorgt voor meer klanttevredenheid en waardevollere relatie met jouw bureau.

 • Geen lange contracten
  Bij Bambuu geen lange contracten. Niet het gewenste resultaat? Niet de gehoopte 'klik'? Als het niet werkt kan je de samenwerking te allen tijde stop zetten.

Bambuu heeft partnerships met:

Hoe wij werken

Lange trajecten om alle afspraken en mogelijke situaties af te stemmen? Niet voor ons. Wij werken bij voorkeur in de vorm van pilots. Dat wil zeggen: we bezoeken samen de opdrachtgever waar het om gaat, en maken een vrijblijvende analyse & advies. Op basis daarvan kunnen we de next steps bepalen.

Meer weten? Neem direct even contact op met Bart of Sietse.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant