Bambuu voor web- en mediabureaus

Sietse Kingma
Door:
Sietse
Friday
4
November
2016
Bambuu Nieuws

Samenwerking met Bambuu leidt tot meer klanttevredenheid en directe toename van de omzet.

Voorbeeld

Voorbeeld hiervan is onze succesvolle partnership met Arlanet. Dit is een gespecialiseerd en gerenommeerd software ontwikkelaar. Arlanet helpt organisaties met digitale transformatie, wat bijvoorbeeld leidt tot nieuwe websites en webwinkels.

Met een nieuwe website of webwinkel ben je er nog niet. Dat beseffen de professionals van Arlanet als geen ander. Daarom vliegt Arlanet regelmatig Bambuu in. Bambuu start met een analyse en advies, om vervolgens de digital marketing op te kunnen pakken. Nodige aanpassingen aan de website kunnen zo efficiënt geregeld worden door de korte lijnen tussen opdrachtgever, Arlanet en Bambuu.

Voordelen

Dit is slechts één van de voorbeelden. Belangrijkste voordelen van web- en mediabureaus om Bambuu in te vliegen?

 • Fullservice, zonder extra FTE's
  Je haalt de expertise in huis van een fullservicebureau, zonder dat je hiervoor een hele afdeling moet gaan optuigen. Kortom: wordt een waardevollere leverancier zonder risico's.

 • Meer werk voor jullie
  Onze plannen en analyses zorgen voor nieuwe wensen, bijvoorbeeld voor de website of advertentiecampagnes. Dit leggen wij weer neer bij jouw bureau, waardoor de omzet per klant op korte termijn omhoog gaat.

 • Nieuwe klanten
  Bambuu heeft regelmatig opdrachtgevers die andere diensten nodig hebben, zoals een nieuwe website of een mediacampagne. Ook in die situatie is het lijntje snel gelegd... Zo zorgt Bambuu tevens voor nieuwe klanten.

 • Waardevollere relaties
  Op lange termijn zorgt Bambuu voor meer omzet, doordat je klanten online succesvoller worden. Dit zorgt voor meer klanttevredenheid en waardevollere relatie met jouw bureau.

 • Geen lange contracten
  Bij Bambuu geen lange contracten. Niet het gewenste resultaat? Niet de gehoopte 'klik'? Als het niet werkt kan je de samenwerking te allen tijde stop zetten.

Bambuu heeft partnerships met:

Hoe wij werken

Lange trajecten om alle afspraken en mogelijke situaties af te stemmen? Niet voor ons. Wij werken bij voorkeur in de vorm van pilots. Dat wil zeggen: we bezoeken samen de opdrachtgever waar het om gaat, en maken een vrijblijvende analyse & advies. Op basis daarvan kunnen we de next steps bepalen.

Meer weten? Neem direct even contact op met Bart of Sietse.

Arrow icon
Sietse Kingma
Sietse Kingma
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.