Certified Activecampaign consultant!

Certified ActiveCampaign consultant nodig? Bambuu is 1/6 gecertificeerde ActiveCampaign Consultants in Nederland en helpt jou graag succesvol op weg!

Dennis Veldhuis
Door:
Dennis
Tuesday
25
February
2020
Bambuu Nieuws

Begin 2019 is Bambuu, na een uitgebreide selectieperiode tussen meerdere leveranciers, gestart met het gebruik van ActiveCampaign als marketing automation software. Om leads door de gehele klantreis te voorzien van relevante, gepersonaliseerde e-mails, wordt ActiveCampaign gebruikt om meer resultaat uit online marketing te halen. Naast ActiveCampaign kunnen wij ook uit de voeten met tools als Copernica en Mailchimp, maar ActiveCampaign geniet onze voorkeur wegens de uitgebreide mogelijkheden en interessante pricing.

Over ActiveCampaign

ActiveCampaign staat bekend als all-in-one marketing automation software. Een platform waar je je leads verandert in klanten en van je klanten terugkerende klanten maakt. ActiveCampaign biedt je alles op het gebied van e-mailmarketing, marketing automation en CRM om een geweldige customer experience te creëren.

Ben je het gedoe met allerlei verschillende maillijsten zat en wil je slimme automatische campagnes maken? Wil je inzicht in de interesses en het klikgedrag van je contacten en specifieke gepersonaliseerde e-mails sturen - zonder er omkijken naar te hebben? Kortom: ben je toe aan de stap om je (online en) e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen? Stop dan vooral niet met zoeken. Dan is ActiveCampaign wat je zoekt 

Over marketing automation

Marketing automation brengt twee werelden bij elkaar: de wereld van de marketingcommunicatie en de wereld van de softwaretechnologie.

marketing automation
marketing automation software

Dus, door de technische mogelijkheden van je marketing tools te kennen én te gebruiken, zet je koude leads op een efficiënte manier om in warme leads. Marketing automation is zodoende een kostenefficiënte, effectieve manier om in contact te komen met je (potentiële) klanten. Het zorgt ervoor dat je meer focus in je activiteiten kunt aanbrengen, terwijl je zelf de volledige controle houdt. Daarnaast is het ook een uitstekende manier om in contact te blijven met bestaande klanten om zodoende de klantrelatie te onderhouden.

Voor wie is marketing automation interessant? Marketing automation is voor heel veel bedrijven interessant. Want nee, het is niet alleen bruikbaar voor grote bedrijven! Ook bij een klein aantal mailcontacten biedt het toegevoegde waarde. Het is voor jouw bedrijf interessant om te starten met marketing automation wanneer je:

  • Meer omzet wilt halen uit je bestaande klanten én nieuwe relaties
  • Nooit meer koude leads wilt nabellen
  • Opvolging wilt professionaliseren
  • Tijd wilt besparen bij de marketing- en salesafdeling
  • De tijd van het eerste contact naar de uiteindelijke sale wilt versnellen
  • Meer wilt halen uit bestaande marketing- en salesacties

Marketing automation stelt je in staat om op een eenvoudige manier meer resultaat te halen uit hetzelfde budget. Wie wil dat nou niet? Direct starten kun je door gebruik te maken van onderstaand formulier.

Arrow icon
Dennis Veldhuis
Dennis Veldhuis
Marketeer / Project Manager

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.