Bambuu officieel partner van Channable

Bambuu is vanaf nu officieel partner van Channable. Dé tool voor feed management en SEA automation. Wil jij Channable succesvol inzetten? Vlieg Bambuu in.

Laurenze Meskers
Door:
Laurenze
Wednesday
11
November
2020
Bambuu Nieuws

Binnen Bambuu werken we al een tijdje met Channable voor het creëren en managen van productfeeds voor onze klanten. Vanaf nu mogen we ons officieel Community Partner van Channable noemen. Als Channable Partner profiteren we van extra voordelen zoals een directe lijn met het dedicated support team. Daarnaast hebben we toegang tot de Channacademy waarmee we onze (nieuwe) marketeers kunnen trainen in Channable.

Wat is Channable?

Channable is een tool voor feed management en SEA automation. De tool kan worden gebruikt om productinformatie door middel van een API, datafeed of plugin in te laden en vervolgens aan te passen naar de specificaties van een extern platform. Hiermee dient Channable als schakel tussen een webshop en een kanaal waarin een datafeed kan worden ingediend. Channable maakt het mogelijk om eenvoudig productfeeds te creëren voor kanalen zoals:

  • Google Ads/Google Shopping
  • Microsoft Advertising
  • Bol.com
  • Beslist.nl
  • Ebay
  • Amazon
  • Marktplaats

Waarom Channable?

Met Channable is het mogelijk om zonder technische kennis complexe koppelingen te maken tussen een webshop en extern platform. De kracht zit voornamelijk in de mogelijkheid om de feed te verrijken door middel van specifieke regels. Dit zorgt ervoor dat een datafeed kan worden gemanipuleerd zodat het optimaal aansluit bij het gewenste kanaal. Door dit proces te automatiseren voorkom je onnodig handmatig werk. Daarnaast zorgt het voor extra schaalbaarheid.

Benieuwd hoe je feed management naar een hoger niveau kunt tillen? Onze collega Ardin schreef hier onlangs op Emerce een artikel over.

Aan de slag met Channable?

Wil je jouw productaanbod aanbieden op een marktplaats, vergelijkingssite of affiliate platform? Of wil je jouw SEA campagnes automatiseren? Schakel dan Bambuu in! Wij hebben meerdere e-commerce specialisten die jou écht verder kunnen helpen. Laat ons weten wat jouw uitdagingen zijn op het gebied van feed management.

Arrow icon
Laurenze Meskers
Laurenze Meskers
Lead Innovatie

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.