Bambuu officieel partner van Channable

Verheugd mogen we melden dat Bambuu vanaf nu officieel Community Partner is van Channable: dé feed management en SEA-tool voor e-commerce.
Geschreven op:
11/11/2020

Binnen Bambuu werken we al een tijdje met Channable voor het creëren en managen van productfeeds voor onze klanten. Vanaf nu mogen we ons officieel Community Partner van Channable noemen. Als Channable Partner profiteren we van extra voordelen zoals een directe lijn met het dedicated support team. Daarnaast hebben we toegang tot de Channacademy waarmee we onze (nieuwe) marketeers kunnen trainen in Channable.

Wat is Channable?

Channable is een tool voor feed management en SEA automation. De tool kan worden gebruikt om productinformatie door middel van een API, datafeed of plugin in te laden en vervolgens aan te passen naar de specificaties van een extern platform. Hiermee dient Channable als schakel tussen een webshop en een kanaal waarin een datafeed kan worden ingediend. Channable maakt het mogelijk om eenvoudig productfeeds te creëren voor kanalen zoals:

  • Google Ads/Google Shopping
  • Microsoft Advertising
  • Bol.com
  • Beslist.nl
  • Ebay
  • Amazon
  • Marktplaats

Waarom Channable?

Met Channable is het mogelijk om zonder technische kennis complexe koppelingen te maken tussen een webshop en extern platform. De kracht zit voornamelijk in de mogelijkheid om de feed te verrijken door middel van specifieke regels. Dit zorgt ervoor dat een datafeed kan worden gemanipuleerd zodat het optimaal aansluit bij het gewenste kanaal. Door dit proces te automatiseren voorkom je onnodig handmatig werk. Daarnaast zorgt het voor extra schaalbaarheid.

Benieuwd hoe je feed management naar een hoger niveau kunt tillen? Onze collega Ardin schreef hier onlangs op Emerce een artikel over.

Aan de slag met Channable?

Wil je jouw productaanbod aanbieden op een marktplaats, vergelijkingssite of affiliate platform? Of wil je jouw SEA campagnes automatiseren? Schakel dan Bambuu in! Wij hebben meerdere e-commerce specialisten die jou écht verder kunnen helpen. Laat ons weten wat jouw uitdagingen zijn op het gebied van feed management.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant