Collega Ardin Facebook Blueprint gecertificeerd!

Bij Bambuu hechten we veel belang aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Zo heeft Ardin deze maand zijn Facebook Blueprint Badge behaald, een mooie prestatie!
Geschreven op:
2/12/2020

Onze collega Ardin heeft zijn Facebook Blueprint Badge behaald! Na een uitgebreide (digitale) Facebook & Instagram advertising training bestaande uit meerdere cursussen mag hij zich nu officieel Facebook Blueprint Certified Digital Marketing Associate noemen. Een hele mond vol, en zeker iets om trots op te zijn.

Deze badge toont onder andere aan dat Ardin (bijna) alles weet over hoe te adverteren op Facebook en Instagram en deze kennis op een bovengemiddeld, professioneel niveau beheerst en kan toepassen. Erg goed om deze kennis in het team te hebben!

Wist je dat?

Wist je dat alle Bambuu marketeers gediplomeerde professionals zijn? Onze marketeers volgen regelmatig trainingen van o.a. Google, Facebook, Instagram en Bing om hun kennis ten alle tijden up-to-date te houden om zo onze klanten optimaal te kunnen bedienen.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant