ESPEQ Opleidingsbedrijven bouwt met Bambuu een sterk marketingbeleid op

ESPEQ wil de grote groei in leerlingen van de afgelopen 3 jaar vasthouden en doorzetten. Hiervoor gaat het samenwerken met marketingbureau Bambuu.
Geschreven op:
12/12/2018

--PERSBERICHT--

ESPEQ is de opleider in Noord-Holland waar je naartoe gaat als je bijvoorbeeld timmerman of houtbewerker wilt worden. Het verzorgt opleidingen voor de bouw-, tegelzet- en schildersbranche, alsook voor de houtverwerkende industrie.

ESPEQ wil de grote groei in leerlingen van de afgelopen 3 jaar vasthouden en doorzetten. Hiervoor gaat het samenwerken met marketingbureau Bambuu.

Directeur Suzanne den Dulk: ‘ESPEQ doet al veel marketing offline, maar gaat nu met Bambuu ook online echte stappen maken. Je kunt namelijk wel een mooie etalage bouwen, maar als er niemand naartoe komt, dan heb je er niets aan. Een belangrijke reden om voor Bambuu te kiezen, is dat ze onze branche en doelgroep al goed kennen. Ze weten direct waar ze marketingrendement kunnen halen.’

Op 14 december en 27 februari zijn de open dagen van ESPEQ. Dat zijn belangrijke momenten om potentiële leerlingen kennis te laten maken met de opleidingen. Bambuu brengt de open dagen nu ook online stevig onder de aandacht.

Sietse Kingma, directeur van Bambuu: ‘We zijn er trots op om met ESPEQ samen te werken. Aan de ene kant gaan we op de lange termijn aan de slag om het online marketingbeleid en de website te optimaliseren. Daarnaast we willen ook direct een impact maken, zoals met de komende open dagen. Via een gerichte socialmediacampagne benaderen we de doelgroep en trekken we hen naar de speciale open dag landingspagina. Hier hebben we al een flink aantal mensen uit de doelgroep mogen verwelkomen. Zo versterken online en offline elkaar.’

Bambuu bedenkt en ontwikkelt pragmatisch, digital first marketingbeleid voor organisaties met groeiplannen. Altijd gericht op resultaat, goed doordacht en optimaal meetbaar. De ervaren professionals van Bambuu werken dagelijks aan de digitale marketingtransformatie van onder meer opleiders en kennisintensieve dienstverleners.


Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant