ESPEQ Opleidingsbedrijven bouwt met Bambuu een sterk marketingbeleid op

ESPEQ is de opleider in Noord-Holland waar je naartoe gaat als je bijvoorbeeld timmerman of houtbewerker wilt worden.

Nina Rawie
Door:
Nina
Wednesday
12
December
2018
Bambuu Nieuws

--PERSBERICHT--

ESPEQ is de opleider in Noord-Holland waar je naartoe gaat als je bijvoorbeeld timmerman of houtbewerker wilt worden. Het verzorgt opleidingen voor de bouw-, tegelzet- en schildersbranche, alsook voor de houtverwerkende industrie.

ESPEQ wil de grote groei in leerlingen van de afgelopen 3 jaar vasthouden en doorzetten. Hiervoor gaat het samenwerken met marketingbureau Bambuu.

Directeur Suzanne den Dulk: ‘ESPEQ doet al veel marketing offline, maar gaat nu met Bambuu ook online echte stappen maken. Je kunt namelijk wel een mooie etalage bouwen, maar als er niemand naartoe komt, dan heb je er niets aan. Een belangrijke reden om voor Bambuu te kiezen, is dat ze onze branche en doelgroep al goed kennen. Ze weten direct waar ze marketingrendement kunnen halen.’

Op 14 december en 27 februari zijn de open dagen van ESPEQ. Dat zijn belangrijke momenten om potentiële leerlingen kennis te laten maken met de opleidingen. Bambuu brengt de open dagen nu ook online stevig onder de aandacht.

Sietse Kingma, directeur van Bambuu: ‘We zijn er trots op om met ESPEQ samen te werken. Aan de ene kant gaan we op de lange termijn aan de slag om het online marketingbeleid en de website te optimaliseren. Daarnaast we willen ook direct een impact maken, zoals met de komende open dagen. Via een gerichte socialmediacampagne benaderen we de doelgroep en trekken we hen naar de speciale open dag landingspagina. Hier hebben we al een flink aantal mensen uit de doelgroep mogen verwelkomen. Zo versterken online en offline elkaar.’

Bambuu bedenkt en ontwikkelt pragmatisch, digital first marketingbeleid voor organisaties met groeiplannen. Altijd gericht op resultaat, goed doordacht en optimaal meetbaar. De ervaren professionals van Bambuu werken dagelijks aan de digitale marketingtransformatie van onder meer opleiders en kennisintensieve dienstverleners.


Arrow icon
Nina Rawie
Nina Rawie
Team Manager / Marketing Strateeg

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.