Freaky Friday: Wijnproeverij

Eind september was het weer zover; onze XXL borrel stond in de agenda! Aan mij de schone taak om mijn collega’s te verrassen met een leuke activiteit. En wat is er nu leuker dan een wijnproeverij op locatie! Georganiseerd door niemand minder dan Marco IJpma, sommelier en werkzaam bij Smaak van het Weeshuys te Purmerend.

Eind september was het weer zover; onze XXL borrel stond in de agenda! Aan mij de schone taak om mijn collega’s te verrassen met een leuke activiteit. Lees hier alles over deze Freaky Friday!

Marit Koning
Door:
Marit
Friday
28
October
2022
Fun

Om 14:30 uur komt het team van Smaak van het Weeshuys om het een en ander klaar te zetten voor de proeverij, zodat we om 16:00 uur konden starten. Ieder kreeg 5 wijnen te proeven, maar voordat we daaraan begonnen eerst even wat historie over wijnmaken!

Marco vertelde heel leuk en voelde het publiek perfect aan. Het was interessant, maar tegelijkertijd ook grappig en er heerste een goede sfeer. 

Tijdens de wijnproeverij werden er heerlijke hapjes en delicatessen op tafel gezet en er werden goede gesprekken gevoerd. En na een uur of 3 kwam zelfs onze karaoke set uit de kast ;). 

Om 21:00 uur zijn we nog even de stad ingegaan om daar nog een dansje te wagen. Hij kan weer in de boeken!

Tot de volgende keer :)

Arrow icon
Marit Koning
Marit Koning
Office Manager

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.