Grand Opening nieuwe kantoor

Afgelopen vrijdag was het zover; de opening van ons nieuwe kantoor voor familie en vrienden. De champagne stond koud, er waren heerlijke hapjes klaargemaakt en in de Bambuu Bioscoop draaide een leuke film voor de kinderen.

Afgelopen vrijdag was het zover; de opening van onze nieuwe kantoor voor familie en vrienden. De champagne stond koud, er waren heerlijke hapjes klaargemaakt en in de Bambuu Bioscoop draaide een leuke film voor de kinderen.

Anoek Haisma
Door:
Anoek
Friday
27
January
2023
Fun

Om 16.00 uur stromen de eerste mensen binnen. Van opa’s en oma’s tot aan kinderen en vrienden. Leuk om te zien dat iedereen de moeite had genomen om naar Purmerend te komen. Iedere collega kon zelf zijn of haar eigen familie rondleiden door het pand. Zo konden we eindelijk aan onze intimi laten zien waar wij het grootste gedeelte van de week onze tijd spenderen.

Na een rondleiding door het pand was het tijd voor de borrel. Inmiddels was het gezellig druk geworden en had iedereen een goed plekje kunnen vinden. Oftewel, het was tijd voor het cadeau wat wij als medewerkers van Bambuu hadden geregeld; een 3D print van het allereerste kantoor van Bambuu. Zoals Dennis mooi verwoordde draait het er namelijk niet alleen om waar je naartoe wilt, maar is het ook goed om te kijken waar je vandaan komt.

Tsja, en een opening kan natuurlijk zonder een speech. Helaas geen tranen, maar wel mooie woorden over hoe we uiteindelijk tot dit prachtige pand zijn gekomen. Daarna was het nog lang gezellig en werd het pand pas tegen het einde van de avond afgesloten.

Arrow icon
Anoek Haisma
Anoek Haisma
Marketeer

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.