Gratis Google Ads tegoed voor veel bedrijven in verband met corona

Kleine- en middelgrote bedrijven te steunen tijdens de coronacrisis deelt Google Ads de komende tijd eenmalig gratis advertentietegoed uit aan trouwe klanten.

Raymond Kingma
Door:
Raymond
Thursday
25
June
2020
Bambuu Nieuws

Om kleine- en middelgrote bedrijven te steunen tijdens de coronacrisis deelt Google Ads de komende tijd eenmalig gratis advertentietegoed uit aan trouwe klanten. Veel van onze klanten hebben inmiddels gratis advertentietegoed voor Google Ads ontvangen. De hoogte van deze vergoedingen variëren bij onze klanten van € 60,- tot wel € 590,-. In totaal hebben onze klanten meer dan € 14.000 euro aan Google Ads tegoed gekregen!

Dat is goed nieuws, want extra advertentiebudget betekent bij veel van onze klanten dat nog meer potentiële klanten en leads ze kunnen vinden. 

Ben je benieuwd of jij ook recht hebt op gratis Google Ads tegoed? Lees hieronder de voorwaarden. 

Heb ik ook recht op advertentietegoed? 

Helaas hebben niet alle accounts recht op Google Ads tegoed. Google hanteert als voorwaarde dat je minimaal 10 maanden van 2019 plus januari en februari van 2020 hebt geadverteerd via Google Ads. 

Hoe gebruik ik het Google Ads tegoed?

Als je aan de bovenstaande voorwaarden voldoet wordt het advertentietegoed automatisch toegeschreven aan je account. Je hoeft hiervoor geen actie uit te voeren en het wordt automatisch verrekend met de advertentiekosten. 

Hoe wordt de hoogte van het bedrag bepaald?

Hoeveel Google Ads tegoed je krijgt hangt af van het bedrag dat je in het verleden hebt uitgegeven aan Google Ads. Daarnaast hebben het factuuradres en de valuta invloed op de hoogte van de vergoeding. Google hanteert een maximum bedrag van $ 1000,-. De hoogste vergoeding in ons klantenbestand is € 590,-. 

We kunnen ons voorstellen dat je nog meer vragen hebt over het COVID19 advertentietegoed van Google. Google heeft hiervoor een pagina gemaakt met nog veel meer informatie. Wil jij nog wat meer info? Linkje

Arrow icon
Raymond Kingma
Raymond Kingma
Lead Marketeer

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.