Gratis Google Ads tegoed voor veel bedrijven in verband met corona

Alleen al bij onze klanten meer dan 14.000 euro!
Geschreven op:
25/6/2020

Om kleine- en middelgrote bedrijven te steunen tijdens de coronacrisis deelt Google Ads de komende tijd eenmalig gratis advertentietegoed uit aan trouwe klanten. Veel van onze klanten hebben inmiddels gratis advertentietegoed voor Google Ads ontvangen. De hoogte van deze vergoedingen variëren bij onze klanten van € 60,- tot wel € 590,-. In totaal hebben onze klanten meer dan € 14.000 euro aan Google Ads tegoed gekregen!

Dat is goed nieuws, want extra advertentiebudget betekent bij veel van onze klanten dat nog meer potentiële klanten en leads ze kunnen vinden. 

Ben je benieuwd of jij ook recht hebt op gratis Google Ads tegoed? Lees hieronder de voorwaarden. 

Heb ik ook recht op advertentietegoed? 

Helaas hebben niet alle accounts recht op Google Ads tegoed. Google hanteert als voorwaarde dat je minimaal 10 maanden van 2019 plus januari en februari van 2020 hebt geadverteerd via Google Ads. 

Hoe gebruik ik het Google Ads tegoed?

Als je aan de bovenstaande voorwaarden voldoet wordt het advertentietegoed automatisch toegeschreven aan je account. Je hoeft hiervoor geen actie uit te voeren en het wordt automatisch verrekend met de advertentiekosten. 

Hoe wordt de hoogte van het bedrag bepaald?

Hoeveel Google Ads tegoed je krijgt hangt af van het bedrag dat je in het verleden hebt uitgegeven aan Google Ads. Daarnaast hebben het factuuradres en de valuta invloed op de hoogte van de vergoeding. Google hanteert een maximum bedrag van $ 1000,-. De hoogste vergoeding in ons klantenbestand is € 590,-. 

We kunnen ons voorstellen dat je nog meer vragen hebt over het COVID19 advertentietegoed van Google. Google heeft hiervoor een pagina gemaakt met nog veel meer informatie. Wil jij nog wat meer info? Linkje

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant