Bambuu-directeur Sietse Kingma als jurylid aanwezig bij Rake Draken

Nina Chrispijn
Door:
Nina
Wednesday
20
November
2019
Bambuu Nieuws

Maandagavond was Bambuu-directeur Sietse Kingma als jurylid aanwezig bij Rake Draken: de startup competitie van Noord-Holland-Noord. Na een inspirerende avond met vijf verschillende pitches, ging Rianne Blaauboer er met de hoofdprijs vandoor.

Rianne heeft een app bedacht die jonge diabetici een minder gecompliceerd leven gaat geven, door het stimuleren van beweging in spelvorm. Wat een mooi idee van de aankomend onderneemster die zichtbaar de wereld wil veranderen. Naast een mooi geldbedrag van € 3.500,- om te starten met de app (met de naam: Diabeweeg), krijgt Rianne een werkplek en training plus coaching bij het starten van haar onderneming.

De runner up prijzen zijn gewonnen door:

  • Terp Avendorp; een groep energieke mannen die gaan starten met een wijngaard in Schagen. Door de gemeenschap te betrekken bij het project willen ze op alle vlakken bijdragen aan hun omgeving. Met als einddoel: een heerlijk écht Schagenees wijntje. Terp Avendorp won een maatwerk fotoshoot van reclamebureau Druktemaker.

  • Cooledruif; een uitvinding van Semyon Grotewal en Jeroen Roggeveen. De heren hebben een label gemaakt dat om een wijnfles gehangen kan worden als cadeaukaartje. Het label bevat een sticker voor op de fles, waarmee de ideale temperatuur bepaald kan worden. Cooledruif won een nieuwe website van webdesignspecialist Marieke Kuit.

Een mooi podium voor de beste ideeën in de regio; top initiatief van de dames Deutekom van Pand Raak!

Arrow icon
Nina Chrispijn
Nina Chrispijn
Marketing Strateeg

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.