Bambuu-directeur Sietse Kingma als jurylid aanwezig bij Rake Draken

Maandagavond was Bambuu-directeur Sietse Kingma als jurylid aanwezig bij Rake Draken: de startup competitie van Noord-Holland-Noord. Na een inspirerende avond met vijf verschillende pitches, ging Rianne Blaauboer er met de hoofdprijs vandoor.
Geschreven op:
20/11/2019

Maandagavond was Bambuu-directeur Sietse Kingma als jurylid aanwezig bij Rake Draken: de startup competitie van Noord-Holland-Noord. Na een inspirerende avond met vijf verschillende pitches, ging Rianne Blaauboer er met de hoofdprijs vandoor.

Rianne heeft een app bedacht die jonge diabetici een minder gecompliceerd leven gaat geven, door het stimuleren van beweging in spelvorm. Wat een mooi idee van de aankomend onderneemster die zichtbaar de wereld wil veranderen. Naast een mooi geldbedrag van € 3.500,- om te starten met de app (met de naam: Diabeweeg), krijgt Rianne een werkplek en training plus coaching bij het starten van haar onderneming.

De runner up prijzen zijn gewonnen door:

  • Terp Avendorp; een groep energieke mannen die gaan starten met een wijngaard in Schagen. Door de gemeenschap te betrekken bij het project willen ze op alle vlakken bijdragen aan hun omgeving. Met als einddoel: een heerlijk écht Schagenees wijntje. Terp Avendorp won een maatwerk fotoshoot van reclamebureau Druktemaker.

  • Cooledruif; een uitvinding van Semyon Grotewal en Jeroen Roggeveen. De heren hebben een label gemaakt dat om een wijnfles gehangen kan worden als cadeaukaartje. Het label bevat een sticker voor op de fles, waarmee de ideale temperatuur bepaald kan worden. Cooledruif won een nieuwe website van webdesignspecialist Marieke Kuit.

Een mooi podium voor de beste ideeën in de regio; top initiatief van de dames Deutekom van Pand Raak!

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant