IT-opleider Compu Act kiest Bambuu voor nieuw marketingbeleid

De start van een nieuwe, langdurige samenwerking tussen de IT-opleider van Nederland en Bambuu
Geschreven op:
8/10/2018

Zo’n 40% van onze dagelijkse werkzaamheden vindt plaats in MS Office, maar velen hebben hier nooit een training voor gevolgd. In zeker 88% van de Excel Spreadsheets staan dan ook fouten. Dit kost bedrijven miljarden per jaar. Maar 2 partijen gaan hier nu verandering in brengen.

De IT-opleider van Nederland, Compu Act, bundelt de krachten met marketingbureau Bambuu. Samen willen ze zoveel mogelijk bedrijven laten weten dat het essentieel is dat medewerkers de software goed begrijpen.

Algemeen Directeur Mathieu Bruens: ‘Ik wil dat heel Nederland onze boodschap ontvangt. Daarom gaan we samenwerken met Bambuu. Bambuu maakt voor ons de vertaalslag naar de grotere markt. Hun expertise in het stroomlijnen van de marketing en de regie daarin te pakken, is van grote waarde voor ons.'

Compu Act heeft 20 jaar expertise in het geven van hoogkwalitatieve IT-trainingen door heel Nederland. Bambuu zet die ervaring, kwaliteit en landelijke aanwezigheid om naar een sterke online presentie en brengt Compu Act zo bij een breder publiek onder de aandacht.

Erik Dijkman, marketing strateeg bij Bambuu: ‘Met Compu Act starten we een langdurige samenwerking om een sterk fundament te leggen voor hun marketing. Het doel is optimaal vindbaar te zijn en beter hun publiek aan te spreken. We vervangen eerst hun website en zetten vervolgens in op optimale vindbaarheid en zichtbaarheid binnen de juiste doelgroep. Zo kan Compu Act zijn maximale potentieel vervullen.’

Bambuu bedenkt en ontwikkelt pragmatisch, digital first marketingbeleid voor ondernemers met groeiplannen. Altijd gericht op resultaat, goed doordacht en optimaal meetbaar. De ervaren professionals van Bambuu werken dagelijks aan de digitale marketing transformatie van onder meer dienstverleners en kennisintensieve bedrijven.


Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant