Van lead naar sales: hoe doe je dat op een effectieve manier (webinar)

Van lead naar sales: hoe doe je dat op een effectieve manier? Op 20 mei organiseert Bambuu in samenwerking met de Nederlandse Sales Academie een webinar waarin de ideale salesfunnel behandeld wordt.
Geschreven op:
12/5/2021

In samenwerking met de Nederlandse Sales Academie organiseert Bambuu het webinar ‘Van lead naar sales: hoe doe je dat op een effectieve manier?’. In dit webinar vertelt onze eigen Bart Degeling (consultant en partner bij Bambuu) over de eerste stappen van de salesfunnel, waarna Jay Hijmering (directeur bij Nederlandse Sales Academie) vertelt over de rol van sales in dit proces.

Wat leer je?

In het webinar leer je onder andere hoe je marketing- en sales optimaal kunt laten samenwerken, hoe je een Marketing Qualified Lead  (MQL) om zet in een Sales Qualified Lead (SQL), hoe je een SQL om zet in een Sale en leer je de beste aanpak om leads te benaderen.

Dit is de tijd om je voor te bereiden op de verwachte komende economische groei. Haal het beste uit je leads en claim snel je plek voor het webinar op 20 mei om 16:00 uur. Schrijf je in.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant