LinkedIn Conversation Ads [nieuw]

Na het succes van LinkedIn Inmail Ads en het succesvol ontwikkelen van een Lead Form optie, heeft LinkedIn de advertentie functionaliteiten recent uitgebreid met een nieuwe optie: LinkedIn Conversation Ads.
Geschreven op:
8/4/2020

Wat zijn LinkedIn Conversation Ads

Met LinkedIn Conversation Ads benut je de mogelijkheden van Inmail ads, aangevuld met een (door jou) zelf ontwikkelde chatbot. Zodoende kun je iemand een bericht in zijn inbox schieten met een vijftal verschillende antwoordopties. Ieder antwoord leidt vervolgens automatisch tot een nieuwe reactie van jouw kant. 

Drie mogelijke antwoordopties

Je hebt drie mogelijke antwoordopties. Enerzijds kun je een antwoord linken aan een Lead Form, maar je kunt ook kiezen voor een link naar een externe URL óf kiezen om het gesprek voort te zetten met een extra bericht van jouw kant. Maak wel een goede keuze voor je lead form, want je kunt er maar eentje gebruiken per advertentie. 

LinkedIn Conversation Ads Voorbeeld
LinkedIn Conversation Ads Voorbeeld

Verdere nieuwtjes binnen LinkedIn advertising

Naast het toevoegen van LinkedIn Conversation Ads als advertentiemogelijkheid, zijn ook de targeting opties van LinkedIn Advertising uitgebreid. Je kunt nu ook je advertenties richten op groeibedrijven! Op basis van de groei in het aantal personeelsleden op LinkedIn wordt deze doelgroep gevuld. Je kiest zelf in hoeverre de groei 

Deze manier van targeten is met name interessant voor opleiders en/of recruitment-gerelateerde organisaties. Groeibedrijven hebben vaak uitdagingen op het gebied van scholing en/of het vinden van de juiste mensen. Kansen! 

LinkedIn Ads Targeting Groeibedrijven
LinkedIn Ads Targeting Groeibedrijven

Meer over LinkedIn Conversation Ads of LinkedIn Advertising?

We helpen je graag op weg om ook successen te behalen met LinkedIn Conversation Ads of LinkedIn Advertising in het algemeen. Neem gerust contact met mij of één van mijn collega’s op. 

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant