Nominatie Startersprijs Rabobank

Afgelopen maand hoorde wij dat we genomineerd zijn voor de Startersprijs van Rabobank Waterland. Een mooie bekroning voor ons concept en onze mensen. Hieronder het artikel wat gemaakt is naar aanleiding hiervan.
Geschreven op:
11/5/2015

BAMBUU B.V. KWARTAALWINNAAR RABOBANK STARTERSPRIJS 2015

Bambuu B.V. uit Purmerend is genomineerd voor de Rabobank Startersprijs 2015. Ondernemers Sietse Kingma en Bas van Petten namen lachend hun nominatie in ontvangst. Zij zijn de eerste kwartaalwinnaar van dit jaar.

Je eigen marketingmanager
Sietse en Bas startten hun onderneming in 2013. Een jaar later is Bambuu een van de snelst groeiende marketingbureaus in Nederland. Sietse: “Bambuu is in één jaar tijd uitgegroeid tot een winstgevend bedrijf met ruim tien marketeers in dienst.” Bambuu houdt zich bezig met online marketing. “Internetmarketing speelt een belangrijke rol in het bereiken van de strategische doelstellingen van een bedrijf,” aldus Sietse. “Wij bespreken met de opdrachtgever welke targets hij heeft en hoe we internetmarketing op de meest doeltreffende manier kunnen inzetten. Bij Bambuu huur je een eigen online marketingmanager. Voor een aantal uur per week, zonder de grote risico’s en kosten van iemand op de payroll.”

Explosieve groei
Tom Groot, Adviseur Bedrijven bij Rabobank Waterland en Omstreken, legt uit waarom Bambuu B.V. genomineerd is voor de Rabobank Startersprijs: Bambuu maakte in een jaar tijd een explosieve groei door. De twee ondernemers onderscheiden zich door de wijze waarop zij hun diensten aanbieden aan de klant. Bas en Sietse: “Het is een belangrijke aanmoedigingsprijs van de Rabobank voor alle startende ondernemers, groot én klein, in de regio Waterland en omstreken. Voor ons is de nominatie een fantastische erkenning.”

Rabobank Startersprijs
Elk kwartaal nomineren we een ondernemer voor de Rabobank Startersprijs. Speciaal voor startende ondernemers uit de regio die zich op een positieve manier onderscheiden.

Maandelijks de Thought Starter in je mailbox?
Meer weten of een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klik op bovenstaande button om de gegevens te verzenden. We zullen je gegevens gebruiken om contact met je op te nemen. Meer informatie lees je in de privacyverklaring.

Gratis proefperiode

Vrijblijvend starten met marketing automation

Vraag nu direct een vrijblijvende trial van ActiveCampaign aan. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om ActiveCampaign van voor tot achter te testen.

Bedankt voor je aanvraag! Binnen enkele ogenblikken ontvang je een mail met inloggegevens om de komende 14 dagen ActiveCampaign te ontdekken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interessant voor jou?

Online Concurrentie Check.

Laat onze specialisten uitzoeken wat jij kan leren van de aanpak van je concurrent:

Check aanvragen
Bedankt voor jouw interesse. Je hoort spoedig van ons.
Oeps! Er ging iets fout bij het versturen.
Wij geven mooie MKB bedrijven het podium dat ze verdienen!

Laat mij eens
met je meedenken!

06 - 10 88 10 99
WhatsApp
Bel, app of mail mij om jouw uitdagingen te bespreken.
Bart Degeling
Partner / Consultant