Nominatie Startersprijs Rabobank

Bas van Petten
Door:
Bas
Monday
11
May
2015
Bambuu Nieuws

BAMBUU B.V. KWARTAALWINNAAR RABOBANK STARTERSPRIJS 2015

Bambuu B.V. uit Purmerend is genomineerd voor de Rabobank Startersprijs 2015. Ondernemers Sietse Kingma en Bas van Petten namen lachend hun nominatie in ontvangst. Zij zijn de eerste kwartaalwinnaar van dit jaar.

Je eigen marketingmanager
Sietse en Bas startten hun onderneming in 2013. Een jaar later is Bambuu een van de snelst groeiende marketingbureaus in Nederland. Sietse: “Bambuu is in één jaar tijd uitgegroeid tot een winstgevend bedrijf met ruim tien marketeers in dienst.” Bambuu houdt zich bezig met online marketing. “Internetmarketing speelt een belangrijke rol in het bereiken van de strategische doelstellingen van een bedrijf,” aldus Sietse. “Wij bespreken met de opdrachtgever welke targets hij heeft en hoe we internetmarketing op de meest doeltreffende manier kunnen inzetten. Bij Bambuu huur je een eigen online marketingmanager. Voor een aantal uur per week, zonder de grote risico’s en kosten van iemand op de payroll.”

Explosieve groei
Tom Groot, Adviseur Bedrijven bij Rabobank Waterland en Omstreken, legt uit waarom Bambuu B.V. genomineerd is voor de Rabobank Startersprijs: Bambuu maakte in een jaar tijd een explosieve groei door. De twee ondernemers onderscheiden zich door de wijze waarop zij hun diensten aanbieden aan de klant. Bas en Sietse: “Het is een belangrijke aanmoedigingsprijs van de Rabobank voor alle startende ondernemers, groot én klein, in de regio Waterland en omstreken. Voor ons is de nominatie een fantastische erkenning.”

Rabobank Startersprijs
Elk kwartaal nomineren we een ondernemer voor de Rabobank Startersprijs. Speciaal voor startende ondernemers uit de regio die zich op een positieve manier onderscheiden.

Arrow icon
Bas van Petten
Bas van Petten
Directeur

Interesse in onze aanpak? Laat Bambuu meekijken met je uitdagingen.

Bekijk of je in aanmerking komt voor een vrijblijvende nulmeting door onze specialisten.

No items found.